slika
1 od 1

Steznik za butinu GR1401 - NOVO

1.900 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
5
0
pre 13 dana
Galena Medic d.o.o.
Član od 28.03.2024.
Svi oglasi

Steznik za butine

U skladu sa anatomijom butina, unutrašnja površina je od pamuka, dok je spoljašnja površina od neoprena debljine 2.5mm sa lepljivim slojem.

Indikacije:

  1. Bol u gornjem delu lista noge: Steznik pruža kompresiju i podršku za ublažavanje bolova u gornjem delu lista noge, pomažući u smanjenju bola tokom svakodnevnih aktivnosti.
  2. Ruptura mišića: U slučaju rupture mišića, steznik pruža stabilnost i kompresiju koja pomaže u ubrzanju procesa ozdravljenja i smanjenju rizika od daljih povreda.
  3. Za terapiju toplotom: Pored toga, ovaj steznik se može koristiti i u terapijske svrhe, za primenu toplote radi smanjenja bola i opuštanja mišića, što može doprineti bržem oporavku.

Veličina: Standardna (jedna veličina)

 

 

Moguća dostava na kućnu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

 

Svi naši proizvodi su registrovani u Agenciji za Medicinska Sredstva i Lekove i posedujemo dozvole Ministarstva Zdravlja za maloprodaju i veleprodaju.

 

0117340052

0611904731

ID Oglasa: #165888044
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.