slika
1 od 1

Steznik za koleno sa podrškom za patelu/čašicu - NOVO

2.400 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
5
0
pre 13 dana
Galena Medic d.o.o.
Član od 28.03.2024.
Svi oglasi

Steznik za stabilizaciju patele

Steznik za koleno GR1403 je dizajniran u anatomskom skladu sa kolenom, unutrašnja površina je od pamuka, dok je spoljašnja površina od neoprena debljine 2.5mm sa lepljivim slojem. Postoji okrugli jastučić oko patele radi podrške.

Indikacije

  1. Artritis - Ovaj steynik za koleno je koristan za pacijente koji imaju problema sa artritisom, jer pruža kompresiju i podršku za ublažavanje bola i smanjenje upale.
  2. Efuzija - U slučaju nakupljanja tečnosti u zglobu kolena, ovaj steznik za koleno može pomoći u smanjenju otoka i bola, omogućavajući efikasnije kretanje.
  3. U slučaju bilo kakvog bola u kolenu - Bez obzira na uzrok, bol u kolenu može biti smanjen pomoću ovog steznika za koleno koja pruža stabilnost i podršku tokom svakodnevnih aktivnosti.
  4. Za terapiju toplotom - Osim što pruža podršku, ovaj steznik za koleno može se koristiti i u terapeutske svrhe, za primenu toplote terapije radi ublažavanja bola i opuštanja mišića.
  5. Sportske povrede i istegnuća
  6. Manji problemi sa ligamentima

Veličina:
Standardna (jedna veličina)

 

Moguća dostava na kućnu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

 

Svi naši proizvodi su registrovani u Agenciji za Medicinska Sredstva i Lekove i posedujemo dozvole Ministarstva Zdravlja za maloprodaju i veleprodaju.

 

0117340052

0611904731

ID Oglasa: #165887015
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.