slika
1 od 1

Steznik za koleno sa trakom za patelu GR1403 - NOVO

2.400 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
13
0
pre 13 dana
Galena Medic d.o.o.
Član od 28.03.2024.
Svi oglasi

Steznik za koleno sa patelarnom trakom

U skladu sa anatomijom kolena, unutrašnja površina je od pamuka, dok je spoljašnja površina od neoprena debljine 2.5mm sa lepljivim slojem. Poseduje dodatnu traku oko patele koja omogućava pomeranje patele unutra ili napolje, dok se 5 cm Velcro traka nalazi na gornjem i donjem delu kako bi se steznik fiksirao u najoptimalniji položaj za koleno.

Indikacije

  1. Stabilizacija patele/čašice: Steznik je efikasan u stabilizaciji patele, pomažući u održavanju pravilnog položaja tokom pokreta.
  2. Artritis: U slučaju artritisa, steznik pruža kompresiju i podršku, pomažući u smanjenju upale i bola.
  3. Sportske povrede: Ovaj steznik je koristan za sportiste koji su podložni povredama kolena, pružajući podršku i stabilnost tokom aktivnosti.
  4. Povrede ligamenata: Pruža podršku i stabilnost u slučaju povreda ligamenata kolena, pomažući u oporavku i prevenciji ponovnih povreda.
  5. Za slučajeve koji zahtevaju medijalno-lateralnu i patelarnu podršku: Steznik je dizajniran da pruži podršku i stabilnost za različite potrebe, uključujući i podršku duž cele patele i kontrolisano pomeranje prema unutra ili napolje.

Veličina: Standardna (jedna veličina)

 

Moguća dostava na kućnu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

 

Svi naši proizvodi su registrovani u Agenciji za Medicinska Sredstva i Lekove i posedujemo dozvole Ministarstva Zdravlja za maloprodaju i veleprodaju.

 

0117340052

0611904731

ID Oglasa: #165889735
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.