slika
1 od 1

Steznik za rame sa bandažerom GR1207 - NOVO

3.200 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
9
0
pre 14 dana
Galena Medic d.o.o.
Član od 28.03.2024.
Svi oglasi

ORTOZA ZA RAME SA BANDAŽEROM

Dizajniran u anatomskom skladu sa ramenom, unutrašnja površina je napravljena od pamuka, dok je spoljašnja površina napravljena od neoprena debljine 2,5mm sa lepljivim slojem, pružajući podršku ramenu.

Indikacije:

  1. Kod luksacije ramena - Ovaj proizvod pruža podršku i stabilnost u slučaju luksacije ramena, pomažući u održavanju pravilnog položaja i smanjenju rizika od ponovne povrede.
  2. U smanjenju bola i otoka - Ramena ortoza GR1207 može se koristiti za smanjenje bola i otoka u ramenu, pružajući olakšanje i ubrzavajući proces ozdravljenja.
  3. Za terapiju toplotom - Pored toga, može se koristiti i u terapeutske svrhe, za primenu toplote radi ublažavanja bola i opuštanja mišića.
  4. Nakon sportskih povreda
  5. Istegnuća
  6. Dislokacije ramena

Veličina:
Standardna (jedna veličina)

 

Moguća dostava na kućnu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

 

Svi naši proizvodi su registrovani u Agenciji za Medicinska Sredstva i Lekove i posedujemo dozvole Ministarstva Zdravlja za maloprodaju i veleprodaju.

 

0117340052

0611904731

ID Oglasa: #165851071
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.