slika
slika
slika
slika
1 od 4

pelene za odrasleTena Proskin Flex Plus Slips, 30 kom

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
33
0
pre 13 dana
Odgovara na 53% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Vesna
Član od 01.05.2018.

Prodajem Tena Flex Plus pelene  30 kom u pakovanju. To  su fleksibilne pelene s pojasom oblikovane za jednostavniju i ergonomičniju zamjenu proizvoda, prikladne za osobe koje su pokretne, polupokretne ili nepokretne. Za izvanrednu zaštitu, TENA ProSkin Flex s tehnologijom FeelDry Advanced brzo uklanja tekućinu s površine i ostavlja kožu suhom. Upijajuća jezgra s brzim djelovanjem brzo upija urin i drži ga dalje od kože, čak i veće količine. Za suhoću, potpuno prozračan stražnji sloj, ConfioAir™ , omogućuje koži da diše. Sve te značajke održavaju zdravlje kože. Prilagodljiv pojas ComfiStretch omogućuje prianjanje uz tijelo za povećanu udobnost i pružanje bolje zaštite od istjecanja. Za jednostavnost upotrebe pojas ima čičak-trake koje se mogu pričvrstiti sprijeda te su potpuno prilagodljive za različite tipove tijela.

Dolaze s integriranim pojasom oko struka. Zahvaljujući ComfiStretch tehnologiji ove se trake lako pričvršćuju i namještaju. Dvije snažno upijajuće jezgre pružaju pouzdanu zaštitu od curenja danju i noću. Jastučići su anatomski oblikovani i osiguravaju visoku udobnost nošenja.

Savršeno pristaju svakom obliku tijela zahvaljujući elastičnim trakama. ConfioAir tehnologija omogućuje vašoj koži da diše dok pruža diskretnu i sigurnu zaštitu. Sustav FeelDry brzo usmjerava ogromne količine tekućine u jezgru. Tekućine se zaključavaju u jezgri i ostaju tamo čak i pod pritiskom. Neutralizator mirisa drastično smanjuje miris amonijaka i pomaže vam da se osjećate svježe.

Na vanjskoj strani jastučića možete vidjeti indikator koji pokazuje kada proizvod više ne može primiti tekućinu i stoga ga treba promijeniti. Indikator se mijenja iz žute u plavu.

Moze i na komad a cena je 70 dinara.  

 

 

ID Oglasa: #165830252
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.