slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

instant print (termalni stampac) fotoapart kamera za decu RO

4.200 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
113
3
pre 16 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO /Roze boja

 

 

NOVO-NAJPOVOLJNIJE --

 

Dečija kamera sa trenutnim štampanjem za selfije i fotografije: Ova kamera za mališane usvaja tehnologiju termalnog štampača, samo pritisnite dugme da biste dobili crno-belu odštampanu sliku u sekundi. Nadograđeni dizajn dvostrukih kamera omogućava deci da snimaju fotografije ili selfije, što je veoma jednostavno za rukovanje. 2 rolne papira za štampanje uključene su u paket za vašu upotrebu.
Baterija od 1000 mAh  za fotografije i video zapise: Ova dečja kamera omogućava deci da snimaju fotografije oko 3-5 sati nakon potpunog punjenja. Funkcija snimanja HD videa od 1080p pomaže da se snimi ili uhvati svaki divan trenutak poput rođendanske zabave, putovanja itd.

 

Podržava SD karticu od 32 GB i omogućava vam da pohranite više od 2500 fotografija kada je potpuno napunjen.
9 zabavnih različitih ramova za decu „ uradi sam“ slikanje: Postoji 9 različitih tipova okvira ugrađenih u ovaj digitalni fotoaparat za učenje za decu, deca mogu da izaberu svoj omiljeni efekat pre nego što odmah snime fotografije i štampaju. Nakon štampanja, oni mogu ukrasiti i obojiti odštampane fotografije kako želite

Paket uključuje 
1 dečju instant kameru,  
1 USB kabl za punjenje,  
3 rolne papira za štampanje,  
1 trakicu za vrat,  
2 OTG adaptera,  
1 uputstvo za upotrebu.  

ID Oglasa: #163796222
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.