slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

kompjuterski kancelarijski sto sa policom i fiokama braon dr

15.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
84
4
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Potpuno novo u fabrickoj kutiji nikada nije sklapan trwba da se sklopi imaam

I u crnoj boji

Ergonomski sto: sa visinom od 11,4 cm podignutom policom za monitore za kompjuterske monitore, ovaj sto od 140 cm sa 2 fioke je ergonomski dizajniran tako da ljudi imaju udoban radni položaj, kao što je npr. gledajući direktno u ekrane umesto nadole da biste izbegli bol u vratu. Pored toga, polica za monitor širine 19,8 cm može da primi 2 monitora ili da obezbedi dodatni prostor za skladištenje, tako da vaš računarski sto ostane čist i bez nereda.

Radni sto sa ležištem za tastaturu: Za razliku od normalnog stola, ne morate da dodajete dodatnu ladicu za tastaturu, jer ovaj sto za kućnu kancelariju ima 60 cm široku ladicu za tastaturu koja se može produžiti. Pogodan je za tastaturu pune veličine sa 108 tastera ili tastaturu sa 87 tastera sa mišem. Ležište za tastaturu može zaštititi vašu tastaturu od prašine. Možete ga koristiti i kao odeljak za odlaganje da biste uštedeli više prostora.

Radni sto sa fiokama: Za razliku od drugih kompjuterskih stolova sa ležištem za tastaturu, ovaj moderan sto je opremljen sa dve fioke od tkanine za dodatni prostor za odlaganje. Posebnost je da ove fioke ne zahtevaju montažu, samo ih rasklopite i stavite lesonit kao podlogu za stabilnost, neće vas ometati montaža. Težina fioke: 5 kg/11 lbs

Čvrstoća: kompjuterski sto je napravljen od masivnog ivera visokog kvaliteta. Dizajniran je sa otpornim na ogrebotine, protiv sudara i vodootpornim. Debeli metalni okvir visokog kvaliteta i obezbeđuje sto stabilan i robustan. Noge stola mogu zaštititi vaš drveni pod od ogrebotina.

Dimenzije: veličina celog stola: 140 cm (D) k 48 cm (Š) k 87,3 cm (V) (uključujući visinu police za monitor). Visina od poda do ležišta za tastaturu je 63,5. Ladica za tastaturu: 60 cm širina k 28 cm dubina rastojanje fioke: 20 cm, fioka: 43 k 34 k 11,4 cm (D k Š k V). Težina proizvoda: 19,5 kg

ID Oglasa: #161245432
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.