slika
slika
1 od 2

Orman Metalni Vertikalni 183X30X50Cm 2 Pregrade Sivi

13.998 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
83
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

ORMAN METALNI VERTIKALNI 183x30x50CM 2 PREGRADE SIVI

ŠIFRA: SMA 970840

ORMAN METALNI VERTIKALNI 183x30x50CM 2 PREGRADE SIVI

Specifikacije

  • Tip: Kancelarijski nameštaj

  • Materijal: Metal

  • Dimenzija: 183x30x50cm

  • Masa: 15kg

  • Vrsta: Orman vertikalni

  • Boja: Siva

  • Stil: Sa dve pregrade

  • Proizvođač: EVP TRADING D. O. O.

  • Uvoznik:

  • Zemlja porekla: Belorusija



U potrazi ste za praktičnim i izdržljivim ormanom za skladištenje odeće? Predstavljamo vam ORMAN METALNI VERTIKALNI 183x30x50CM 2 PREGRADE SIVI koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovaj orman nije samo funkcionalan, već je i estetski privlačan svojim sivim dizajnom.


Sa dimenzijom od 183cm x 30cm x 50cm, ovaj orman pruža veliki prostor za odlaganje odeće i drugih predmeta. Bez obzira da li ga koristite u industrijskim, sportskim ili poslovnim prostorijama, u vašem domaćinstvu ili radionici, ovaj orman je savršen izbor za organizaciju i skladištenje.


Izrađen od čvrstog metala sa ojačanim zavarenim okvirom, ovaj orman je veoma izdržljiv i dugotrajan. Možete biti sigurni da će vaša odeća i inventar biti sigurno čuvani. Takođe, orman ima dve brave sa ključem Praktik, što će dodatno obezbediti sigurnost vaših stvari.


Orman je opremljen ventilacionim otvorima na vratima i zadnjem zidu, što omogućava protok vazduha kako bi se sprečila pojava neprijatnih mirisa. Takođe, ima mogućnost ugradnje vrata sa leve ili desne strane, što prilagođava orman vašim potrebama.


Sa dve prečke za kačenje odeće, ovaj orman će vam omogućiti organizovano skladištenje i lako pronalaženje željene odeće. Bez obzira na veličinu vaše garderobe, ovaj orman će biti savršeno rešenje za vas.


Uvezivanje funkcionalnosti i estetike, ORMAN METALNI VERTIKALNI 183x30x50CM 2 PREGRADE SIVI je proizvod koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce. Verujte mi, znam iz iskustva.



Prednosti

  • Izdržljiva konstrukcija od jakog metala

  • Dve brave sa ključem Praktik

  • Ventilacioni otvori za sprečavanje neprijatnih mirisa

  • Mogućnost ugradnje vrata sa leve ili desne strane



Zaista sam impresioniran kvalitetom i funkcionalnošću ovog ormara. Tokom svog iskustva korišćenja ovog proizvoda, uvek sam bio zadovoljan njegovom izdržljivošću i izgledom. Bez obzira da li sam ga koristio u svom domu ili poslovnom prostoru, orman je uvek bio pravo rešenje za skladištenje odeće i drugih stvari.


Jedna od najvećih prednosti ovog ormara je njegova čvrsta konstrukcija od jakog metala. Bez obzira na težinu odeće ili drugih predmeta koje sam čuvao u njemu, nikada nisam imao problema sa njegovom izdržljivošću. Ova čvrsta konstrukcija me uvek osećala sigurno znajući da su moje stvari dobro zaštićene.


Još jedna od prednosti ovog ormara su dve brave sa ključem Praktik. Ove brave mi daju dodatnu sigurnost, posebno kada čuvam vredne ili osetljive predmete. Nikada nisam morao da brinem da će neko neovlašćeno pristupiti ormanu ili mojim stvarima.


Ventilacioni otvori na vratima i zadnjem zidu ormara su takođe odlična karakteristika. Oni omogućavaju protok vazduha, sprečavajući pojavu neprijatnih mirisa. To je nešto što sam posebno cenio kada sam u ormanu čuvao odeću koja može da zadržava mirise.


Još jedna prednost ovog ormara je mogućnost ugradnje vrata sa leve ili desne strane. Ova fleksibilnost me je oduševila jer mogu prilagoditi orman sopstvenim potrebama. Bez obzira na raspored prostorije, mogu postaviti vrata ormara onako kako mi najviše odgovara.


Ukratko, ORMAN METALNI VERTIKALNI 183x30x50CM 2 PREGRADE SIVI je proizvod koji vam pruža vrhunski kvalitet, funkcionalnost i sigurnost. Verujte mi na reč, iskustvo me uvek vodi ka ovom ormaru kada mi je potrebno pouzdano rešenje za skladištenje.



Napomena: Ovaj opis proizvoda je baziran na informacijama koje su mi pružene. Za tačne informacije u vezi proizvoda, molimo posetite OXO MARKET.




ID Oglasa: #161608651
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.