slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

AOPICK P12 Bluetooth Termalni Stampac za etikete

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
87
3
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo AOPICK P12 Bluetooth Termalni Stampac za etikete

 

Upakovanju: Stampac, USB kabel za punjenje, 2x trake ( iz jednog dela i isecene ) , Stikeri, privezak , knjizica

 

【Štampanje visokog kvaliteta】: Opremljen termalnom glavom za štampanje i 203 DPI, ovaj ručni proizvođač etiketa štampa brzo i jasno. I ova mašina za pravljenje etiketa sa trakom bez mastila i može se puniti.


【Moćna konfiguracija】:
Štampanje bez mastila, rezolucija štampanja od 203DPI, recite zbogom odloženom i nejasnom štampanju. Aplikacija Marklife podržava osam jezika, izbor šablona za etikete. Možete personalizovati prilagođene oznake, kao što je odabir omiljenih fontova, umetanje slatkih ikona ili ivica. Čak podržava QR skeniranje/glasovni unos teksta/štampanje slike/tekst u QR kod, itd.


【Samolepljiva nalepnica】:
Svaki proizvođač etiketa je opremljen rolom beskonačnog papira za etikete (15 mm) sa podesivom dužinom štampe i unapred isečenog papira za etikete (12 x 40 mm), koji može da štampa u serijama kako bi zadovoljio vaše različite potrebe. Potpuno vodootporan, otporan na ulje, otporan na cepanje i uklanja se bez gadnih ostataka lepka. Etikete traju do 3 godine i nema potrebe da često menjate etikete, štedeći mnogo novca.


【Široka upotreba】:
Aopick Bluetooth termalni proizvođač etiketa može se široko koristiti u skladištenju u domaćinstvu, klasifikaciji kancelarija, cenama u supermarketima, upravljanju školskim informacijama itd. čine vašu kancelariju i život praktičnijim. Primeri: nazivi ličnih predmeta, sortirane kuhinjske tegle, podsetnici o datumu isteka, etikete za dečju kancelariju, različiti lekovi, razne biljke, nalepnice za blagoslov za poklone, digitalne nalepnice i etikete sa cenama da navedemo samo neke.


【Lako započnite】:
Sve što trebate da pokrenete nalazi se u paketu: 1*štampač etiketa, 1*rolna beskonačnog papira za etikete (15mm), 1*rolna prethodno isečenog papira za etikete (12k40mm), 1 *USB kabl za punjenje, 1* uputstvo za upotrebu, 1* personalizovane nalepnice. Bez registracije, samo tri koraka dizajnirajte i odštampajte sopstvenu etiketu, skladištenje prilagođenih šablona etiketa za ponovnu upotrebu. Ako vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

ID Oglasa: #160991196
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.