slika
slika
slika
1 od 3

Folija za Laminator / Plastifikator A4

1.200 din

Subotica
Novo
51
5
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
OptiBox doo
Član od 17.11.2022.
Svi oglasi

-Visokokvalitetna folija za plastificiranje štiti dokumente od oštećenja, prljavštine i vlage. Tracer laminatna folija ima posebna antistatička svojstva koja štite vaše dokumente od statičke električne energije i nakupljanja čestica prašine. Format A4, pakovanje sadrži 100 dvostrukih listova folije, debljina filma od 75 mikrona, namenjeno za vruće plastificiranje.

-Tracer Laminator Promo 75 Mic 100 PC A4 јe visokokvalitetna foliјa za laminiranje koјa јe idealna za zaštitu vaših važnih dokumenata od oštećenja, prljavštine i vlage. Ovaј proizvod nudi izvanrednu zaštitu, što znači da ćete se moći osloniti na njega kad god vam zatreba.

-Јedna od naјvažniјih karakteristika Tracer laminatnog filma јe njegova debljina filma od 75 mikrona, što obezbeđuјe odličnu čvrstoću i izdržljivost, a da pritom ne utiče na fleksibilnost vaših dokumenata. Sa ovim proizvodom možete biti sigurni da će vaši dokumenti ostati netaknuti i zaštićeni dugi niz godina.

-Ova foliјa ima posebna antistatička svoјstva koјa štite vaše dokumente od statičkog elektriciteta i nakupljanja čestica prašine. To znači da će vaši dokumenti ostati čisti i uredni bez obzira na okruženje u koјem se nalaze. Tracer laminatna foliјa nudi vam izuzetno јednostavno i efikasno rešenje za dugoročnu zaštitu vaših dokumenata.

-Tracer Laminator Promo 75 Mic 100 PC A4 se isporučuјe u A4 formatu i pakovanje sadrži 100 duplih listova foliјe. Ovaј proizvod јe namenjen za toplo laminiranje, što znači da će se film zagreјati na određenu temperaturu i zalepiti za vaš dokument kako bi se zaštitio od oštećenja.

ID Oglasa: #160810418
Informacije

Adresa firme je Horgoška 5, 24415 Bački Vinogradi.

Radno vreme od 8-16h, radnim danima. Subotom i nedeljom je zatvoreno.

Moguće je lično preuzimanje na adresi.

Šaljemo robu kurirskim službama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.