slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Prevodilac skener/olovka za prevodjenje teksta

111 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
60
2
pre 11 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Scan Reader Pen Language Translator Smart Pen OCR Dictionary Scanner Real-time Translation Learning &Education Assistant with LCD Touchscreen Camera Support 112 Languages for Travel &Business

 

【Pametni uređaj i humanizacija】Pametna olovka je kompaktnog, ergonomskog dizajna i skenira dugačke pasuse i linije preklapanja. Možete da nastavite da skenirate u roku od 2 sekunde nakon što podignete olovku, a rezultati skeniranja će biti spojeni, tako da se može rešiti mnogo posla oko skeniranja i prevođenja. Sa Bluetooth modulom za povezivanje slušalica za učenje, možete sami da napravite banku reči, MP3, favorite, pametno snimanje i druge funkcije.


【Još funkcija】 Štampač skener, fotokopir, elektronska olovka za rečnik, sve u jednom, skenirajte funkcije prevođenja: skenirajte reči, skenirajte tekst, skenirajte pasuse i najbolje rade kada se krećete brzom i glatkom ravnom linijom i vertikalno preko odštampane stranice. Funkcija prevođenja glasa, zvučnik ima više vernosti, jasniji i tačniji glasovni unos i prepoznavanje, može prepoznati teške reči, uštedeti vaše vreme.


【112 jezika na mreži/12 jezika van mreže】Olovka za skener je veoma precizna i možete brzo čitati na više jezika, možete brzo skenirati reči i prevod, veoma pogodna za teškoće u učenju, smetnje u čitanju prevodioca. Snimanje dekodiranja sa smanjenjem šuma visoke definicije sa dva mikrofona. 11 jezika oflajn prevod, potrebno je da unapred preuzmete paket prevoda.


【Prevod slika na 117 jezika】Sa ovom olovkom za čitanje možete prevoditi između engleskog↔ kineskog, engleskog↔ japanskog, engleskog↔ francuskog, nemačkog↔ japanskog, kineskog↔ nemačkog i drugih jezika. Olovka za skeniranje ima ugrađenu kameru za prepoznavanje visoke definicije, a ova olovka za skeniranje fotografija može vam pomoći da čitate menije/putne znakove/časopise/nalepnice na različitim jezicima tako što ćete slikati. Savet: Tačnije je da se povežete na ViFi, prvo podesite izvorni originalni jezik.


【Savršen izbor】 Marker olovka za skeniranje je neophodna za studente, studente jezika, poslovne ljude, turiste, putnike ili svakoga ko želi da čita strani jezik. Opremljen je velikim ekranom od 3 inča za zaštitu očiju, 32G memorijom za skladištenje reči i više funkcija od elektronskih tumača: OFFLINE višejezična olovka za skeniranje, 2-smerno trenutno prevođenje glasa, tekstualni izvod za čuvanje beleški, snimanje glasovnih beleški itd.

ID Oglasa: #163772031
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.