slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

T10 Prevodilac Translator izgovara srpski

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
1.257
46
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nov, testirana ispravnost

Ima mogucnost da izgovara prevedene reci na srpskom

 

Portable T10 Smart Instant Language Translator Support WiFi Online Offline Photo Recording 138 Languages Bluetooth Foreign Translator in Real Time Translation Device for Travel Abroad Business(Black)

 

 

VIŠEJEZIČNO: 138 onlajn jezika, 14 oflajn jezika i 44 jezika prevod fotografija, može da prevodi različite akcente u različitim zemljama, kao što su arapski, engleski, španski itd.


TEKST, GLASOVNI PREVOD: Dvosmerni prevodilac sa 98% visoke preciznosti i sofisticiranim mogućnostima obrade teksta, omogućavajući 95% zemalja sveta da razgovaraju brže.


LAGANO ZA KORIŠĆENJE: Lako se povežite na ViFi ili pristupnu tačku telefona, nije potrebna SIM ili aplikacija, radi sa BT slušalicama, brz odgovor za manje od 0,5 sekundi, reprodukuje prevode ili tekstove na ekranu osetljivom na dodir od 2,4 inča sa jasnim zvukom.


FUNKCIJA SNIMANJA: Ovaj uređaj za prevođenje može snimiti do 60 minuta zvuka na engleskom, mandarinskom, kantonskom, a zatim izvesti prevedeni tekst na laptop ili računar pomoću ovog trenutnog glasovnog prevodioca.


PREPOZNAVANJE SLIKE: Prevod fotografija na 44 jezika koji će vam pomoći da čitate menije, putokaze, časopise, etikete na različitim jezicima, pogodan za putovanja, poslovna putovanja, učenje stranih jezika itd.

ID Oglasa: #148362736
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.