slika
1 od 1

KLIPSARICA za salame i kobasice, INOX

650 dinFiksno

Novi Sad
Novo
137
4
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Clair d.o.o.
Član od 01.04.2021.
Svi oglasi

Klipserica HR 550 namenjena je za precizno zatvaranje raznih vrsta mesnih proizvoda kao što su kobasice, ili salame u veštačkim crevima ili kesama.

 

Klipserica se zatvara pomoći “ U” štipaljki koje osiguravaju dobro bravljenje i time uspešno štite hranu od spoljašnjih uticaja.

 

Uređaj odlikuju:

 

pouzdanost,

robustnost i

lako održavanje jer je izrađena od nerđajućeg čelika.

Stone klipserice od nerđajućeg čelika predstavljaju visokokvalitetne uređaje namenjene zaptivanju različitih vrsta mesa, suhomesnatih proizvoda, sireva i drugih namirnica. Ove elegantne i izdržljive mašine dizajnirane su kako bi korisnicima pružile preciznost i pouzdanost u svakodnevnom radu.

 

Izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ove stone klipserice nisu samo estetski privlačne, već i higijenske i otporne na koroziju. Snažni motori omogućavaju brzo i ravnomerno sečenje, čime se obezbeđuje konzistentnost debljine zatvarača. Pored toga, ove mašine često dolaze s podesivim mehanizmom za podešavanje debljine zaptivanja, pružajući korisnicima potpunu kontrolu nad procesom.

 

Stone klipserice su idealne kako za profesionalnu upotrebu u restoranima i delikatesima, tako i za domaćinstva koja žele postići savršeno zaptivene narezke u udobnosti svog doma. Sa svojim snažnim performansama, praktičnim funkcijama i elegantnim dizajnom, stone klipserice od nerđajućeg čelika postaju nezamenjiv alat u svakoj kuhinji koja vrednuje preciznost i efikasnost u pripremi hrane.

 

Cena: 31.000 din. AKCIJA 24.800 din.

Karikice: 950 kom - 650 din

 

Clair d. o. o. je firma iz Novog Sada koja se 15 godina bavi prodajom konjičke i stočarske opreme kao i opreme za domaćinstva. U ponudi imamo preko 3500 artikala.

 

 

 

Sve artikle možete kupiti lično u radnji ili Vam šaljemo kurirskom službom City express.

 

Mogućnost kupovine preko računa.

 

Clair d. o. o.

Alberta Ajnštajna 2

21000 Novi sad 

https: //clair. rs/

 

Porudžbine na: +381 66 651 99 65 (poziv samo u radnom vremenu, viber i sms poruke 24h) 

 

ponedeljak - petak: 9h -17h

sredom 08h - 19h 

subotom: 9h -12h

NEDELJA JE NERADNA

ID Oglasa: #162581539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.