slika
slika
slika
1 od 3

Mašina za mlevenje mesa N22

47.900 din

Čurug
Novo
197
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

CL-1152080

 

Mašina za mlevenje mesa N22 sa elektromotorom od 600W za brzo i jednostavno mljevenje mesa.

Ova mašina za mlevenje mesa N22 je predviđena za potrebe jednog manjeg domaćinstva.

Kućište je proizvedeno od toplo valjanog čelika koji nije štetan po ljudsko zdravlje prilikom kontakta sa hranom.

Elektromotor ove mašine za meso ima taster za rad u oba smera, odnosno, ukoliko dođe do zagušenja, ne morate da rasklapate kućište sa pužem, niti da skidate nož i šajbnu.

Na kućište gde se nalazi puž i šajbna može da se doda nastavak za punjenje kobasice,  tako da možete direktno da napunite kobasicu, sudžuk ili ćevaape.

Mašina za meso se sastoji od elektromotora i reduktor sa postoljem, a sa druge stranereduktora se nalazi puž sa kućištem koji može da se zameni za neki drugi dodatak, na primer za paradajz.

Uz mašinu ide nož i šajbna od čelika sa rupama promera 8mm.

Ukoliko želite da pravite paštete ili nešto drugo, u ponudi imamo šajbne sa manjim i većim rupama, takože imamo šajbne i noževe od inoxa i klasične od čelika koji može da korodira.

Ukoliko više volite tradicionalan način pravljenja kobasica, u ponudi imamo punilice, ležeće ili stojeće, takođe ih proizvodi Reber,

Proizvedeno u Italiji, garancija 24 meseca.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #153436088
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.