slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mašina za mlevenje mesa N32

72.250 din

Čurug
Novo
159
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

CL-1152090

 

Mašina za mlevenje mesa N32 sa elektromotorom od 1200W može brzo i lako da samelje veće količine mesa s obzirom na njen kapacitet rada.

Ova mašina za mlevenje mesa N32  spada u poluprofesionalne mašine, predviđena je za potrebe jednog manjeg ugostiteljskog objekta (restoran, hotel).

Elektromotor se nalazi u kućištu od inox lima što omogućava lakše čišćenje, odnosno samnjuje rizik razvoju bakterija.

Ova mašina za meso na svom elektromotoru ima taster za rad suprotnom smeru, odnosno, ukoliko dođe do zagušenja, ne morate da rasklapate kućište sa pužem, niti da skidate nož i šajbnu.

Samo obustavite rad i na par sekundi pokrenete rad u suprotnom smeru kako bi se “ razbio čep” .

Na kućište gde se nalazi puž i šajbna može da se doda nastavak za punjenje kobasice odnosno, možete direktno da napunite kobasicu, sudžuk ili da napravite ćevaape.

Mašina za meso se sastoji od elektromotora i reduktor sa postoljem, a sa druge strane reduktora se nalazi puž sa kućištem koji može da se zameni za neki drugi dodatak, na primer za paradajz.

U kućištu reduktora se nalaze metalni zupčanici koji su potopljeni u ulju.

Uz mašinu ide samooštreći nož i šajbna od nerđejućeg čelika sa rupama promera 10mm.

Ukoliko želite da pravite paštete ili nešto drugo, u ponudi imamo šajbne sa manjim i većim rupama.

Takođe imamo šajbne i noževe od inoxa u dve klase, kao i  klasične od čelika koji može da korodira.

Ukoliko više volite tradicionalan način pravljenja kobasica, u ponudi imamo punilice, ležeće ili stojeće, takođe ih proizvodi Reber.

Proizvedeno u Italiji, garancija 24 meseca.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #153436365
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.