slika
1 od 1

Mesarski nož 26cm Zwilling TWIN MASTER

3.960 din

Čurug
Novo
398
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
KG-32109260

- mesarski nož

- dužina sečiva 26 cm

- ravno, široko sečivo

- sečivo kaljeno u ledu FRIODUR®

- tvrdoća sečiva 57 HRC

- ergonomska drška

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om

Izbor profesionalaca. Zwilling (Blizanci) noževi iz serije Twin Master su profesionalni noževi koji ispunjavaju stroge zahteve u pogledu higijene, bezbednosti i kvaliteta.  Blizanac noževe karakteriše dugotrajnost oštrice i (žuta) neklizajuća, ergonomski oblikovana drška za bezbedan rad. "Blizanci "su jednostavno izvanredni.

Serija Blizanac noževa Professional S je samo jedna od Zwilling-ovih serija profesionalnih noževa. Kovani nož iz jednog dela, dugotrajnost oštrice, crna drška sa tri nitne, izvanredan balans noža su samo neke od karakteristika ovih profesionalnih Zwilling (Blizanac) noževa. Pored serije Professional S tu su još i FOUR STAR,  FIVE STAR, izvanredna serija PRO, kao i jubilarna serija 1731.

ID Oglasa: #126539344
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.