slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Nictemaw električna mašina za mlevenje mesa 2000W

9.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo

 

Nictemaw električna mašina za mlevenje mesa od nerđajućeg čelika 2 u 1 višefunkcionalna mašina

 

2 u 1 Multifunkcionalni: multifunkcionalni mlin za hranu sa različitim priključcima, kombinuje funkcije mašine za mlevenje mesa i sekača za povrće zajedno, što može zadovoljiti vaše kuhinjske potrebe za seckanje mesa, seckanje ili ribanje povrća, voća i sira, pravljenje kobasica poput mašine za kobasice . Dodatak za biskvit vam omogućava da pravite kolačiće.


Snažan: Električna mašina za mlevenje mesa ima snažan motor koji ima nazivnu snagu od 500W i maksimalnu snagu od 2000W. Saradnja motora i kvalitetnih priključaka čini da mašina za mlevenje mesa radi brzo i dobro.


Kuhinjska pomoćnica: 3 različite standardne ploče za sečenje (grubo, srednje i fino) i 4 različita sečiva (oštrica za grubu rešetku, sečivo za finu rešetku, sečivo za sečenje, sečivo sa omčom) mogu da razviju svoje funkcije u skladu sa vašim potrebama. Uređaj je zaista koristan pomoćnik u kuhinji.


ZDRAVO Delovi koji dolaze u kontakt sa hranom su napravljeni od materijala za hranu i dovoljno bezbedni. Priključci, koji su od nerđajućeg čelika, donose zdravlje i sigurnost. izbegava mešanje aluminijuma ili drugog materijala u hranu.


LAGANO ZA ČIŠĆENJE Sve komponente se lako instaliraju i uklanjaju radi čišćenja. Očistite svaku komponentu toplom vodom sa sapunom. Za brisanje kućišta motora potrebna je samo vlažna krpa. U svakom slučaju, trebalo bi da očistite proizvod prema uputstvu za upotrebu.

(Napomena: Ovaj proizvod nije pogodan za pranje u mašini za sudove! )

ID Oglasa: #164306226
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.