slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mašina za sublimaciono štampanje šoljica

230 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
642
32
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Podešavanje jednim dodirom: Dodirnite dugme na vrhu šolje da biste je uključili ili isključili i prilagodite temperaturu ili vreme po potrebi. Temperaturni opseg: 0-392℉ / 0-200℃; Vremenski opseg: 0-100s. Dugo pritisnite dugme za napajanje u trajanju od 6 sekundi da biste podesili željenu temperaturu. Dugo pritisnite dugme za napajanje u trajanju od 10 sekundi da biste podesili željeno odbrojavanje zagrevanja. · Automatska grejna ploča: Kada stavite šolju za grejanje, senzor na dnu grejača za šolje će automatski zatvoriti omot. Nakon što je sublimacija šolje završena, vrata će se automatski otvoriti, čineći celu operaciju inteligentnom i lakom. · Odlični konzistentni rezultati: Ovaj automatski pritiskač za šolje olakšava postizanje besprekornih sublimacionih transfera sa stilizovanim dizajnom koji štedi prostor i zaobljen spoljašnjim dizajnom. Pogodno za okrugle šolje od 11-15 oz sa ravnim zidovima. Ova presa ne samo da može pritisnuti na keramičke šolje, već se može koristiti i na materijalima od nerđajućeg čelika i stakla. · Sigurna za upotrebu: Ova presa za šolju će se automatski isključiti nakon 30 minuta kada se ne koristi. Takođe možete koristiti dugme za napajanje za zaustavljanje u nuždi ili ga pritisnuti u bilo kom trenutku da ponovo otvorite mašinu. Unutrašnji kružni dizajn grejanja ima efekat izbegavanja opekotina tela. · Savršeni pokloni: Poklonite živopisne, personalizovane šolje profesionalnog kvaliteta pomoću VEVOR presa za šolje. Dobar je izbor da pošaljete mašinu za presovanje šolja roditeljima ili da koristite presu za šolje da napravite živopisne personalizovane šolje kao poklone za svoju porodicu, prijatelje i nastavnike za Božić, godišnjicu, Dan zahvalnosti i Novu godinu.

Specifikacije Model: Pro Easi Mug Press Machine PD150 Materijal: ABS &Silikon &Teflon Bela boja Snaga: 280V Napon: 110V 60Hz Temperaturni opseg: 0-392℉ / 0-200℃ Vremenski opseg: 0-100s Kompatibilna veličina šolje: 11-15 oz Prečnik kompatibilne šolje: 2,9 - 3,3 in / 7,5 - 8,5 cm Veličina proizvoda (D k Š k V): 11 k 6,3 k 6,3 in / 28 k 16 k 16 cm Neto težina: 5,73 lbs / 2,6 kg


Sadržaj paketa 1 k mašina za presovanje šoljica 1 k kabl za napajanje 1 k Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #142507269
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.