slika
slika
slika
1 od 3

3M industrijski citrusni čistač u spreju, Citrus Cleaner

4.300 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
325
10
pre 13 dana
Snezana
Član od 25.05.2012.
Svi oglasi

3M citrusni čistač u spreju je jako sredstvo za čišćenje i odmašćivanje različitih vrsta površina od sasušenog lepka, ostataka od lepljivih traka, katrana i masnoća. Na bazi limunovog ulja, ne sadrži petrolejske destilate i rastvarače kao ni supstance koje uništavaju ozon. Lako se nanosi i pogodan je za upotrebu u enterijeru. Citrusni sprej je pH neutralan, ne korodira i ne oštećuje osetljive površine poput aluminijuma i nerđajućeg čelika, pa se može koristiti i za uklanjanje lepka sa automobila. Dobre rezultate pokazuje u uklanjanju zaštitne folije sa stolarije.

Uklanja sledeće tipove lepka: akrilni, epoksi, SBR, sintetički kaučuk, poliuretan aktiviran toplotom, etil vinil acetate, neoprenski, nitrilski.

ID Oglasa: #124742583
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.