slika
slika
slika
slika
1 od 4

dvostranao lepljiva traka- ivy grip tape 3m

800 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
60
1
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Prodajem Prodajem Čukarica
Član od 10.10.2020.
kp izlog

Ivy grip tape je traka sa dvostranim lepljenjem koja čvrsto drži sve sitnice na dohvat ruke i ne oštećuje zidove.

✅Zahvaljujući specijalnom sastavu, jednostavno se lepi i skida. Trajaće vam godinama jer je njen rok upotrebe do 600 korišćenja za svaki delić koji isečete.

✅Koristi se veoma jednostavno tako što isečete parče trake na dužinu koja vam odgovara, zalepite na zid jednu stranu i zalepite predmet koji vam je potreban na drugu stranu.

✅Pre lepljenja važno je da podloga za lepljenje bude dobro očišćena bez neravnina, da ne bude mokra i lepljiva, kako bi Super Grip traka duže zadržala svoja svojstva.

✅Možete da lepite sve predmete koji ne prelaze težinu od 1 kg. Uglavnom su to predmeti koje stalno tražite po stanu ili kupatilu: daljinski, četke, brijači, četkice za zube kao i alat koji se uvek nekako zagubi.

✅Sada više nećete imati ovaj problem jer Ivy grip tape traku možete koristiti umesto eksera, i na najjednostavniji način zalepiti manju i lakšu sliku, tablu, planer ili kalendar.

➡️Dužina trake: 3m

➡️Širina trake: 3cm

➡️Debljina trake: 2mm

Šaljem brzom poštom ili lično preuzimanje.

Pogledahte i ostale proizvode iz moje ponude.

Kontakt telefon: 066-146-600

ID Oglasa: #133194943
Informacije

Pogledajte ostale nase oglase rok dostave 2 radna dana. Sve porudzbine poručene do 14h. Salju se istog dana. Saljemo kurirskom sluzbom BEX cena postarine 450din.

Kon tel-066-146-600

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.