slika
slika
slika
1 od 3

Dvostrano lepljiva traka

350 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Zalepite sve što želite Zaboravite na mukotrpna bušenja jer sada možete pričvrstiti sve što želite uz pomoć ultra jake i izdržljive lepljive trake! Neverovatno jako lepljenje – Pričvrstite razne predmete za zid ili neku drugu površinu ovom trakom i oni će stajati dok god vi ne odlučite da ih pomerite! Multifunkcionalna traka- Koristite ovu traku da zalepite polomljenje predmete, zakačite na zid ukrase, držače, plastične čiviluke ili šta god poželite! Obostrano lepljenje – Dobićete podjednaku jačinu lepljenje sa obe strane ove trake i moći da postignete mnogo više nego sa običnom trakom! Lako korišćenje – Nema bušilica, šrafova, eksera – sve što je potrebno je da uklonite zaštitni sloj i da zalepite traku na željeno mesto! Pre svakog lepljenja važno je napomenuti da podlogu za lepljenje očistite dobro, da ona ne bude mokra i lepljiva, kako bi traka duže zadržala svoja svojstva. Velika snaga lepljenja Ne brinite o tome kako će Vaši zidovi izgledati ako uklonite traku! Iako veoma jaka, ova silikonska traka ne oštećuje površine i lako se uklanja! VELIKA IZDRŽLJIVOST – Silikonski materijal i nano struktura obezbeđuju rastegljivost i otpornost na cepanje, tako da vam ova traka pruža dugotrajno rešenje! PROVIDNA TRAKA – Zaboravite na braon i žute lepljive trake koje narušavaju izgled vašeg doma jer je ova traka potpuno providna! PONOVNO KORIŠĆENJE – Možete s lakoćom odlepiti ovu traku bez oštećenje površine jer trake ne ostavlja lepak, već zadržava svu snagu lepljenja! Dvostrana silikonska lepljiva traka Dosta vam je mukotrpnog bušenja ili zakucavanja eksera? Mislite na lepljiva traka ne može imati dovoljnu snagu? Probajte ovu dvostranu silikoinsku traku koja će čvrsto držati šta god da njome zalepite! Pričvrstite na zid razne ukrase, držače za sapun ili ključeve, čiviluke, ili koristite samu traku kao držač za alat ili kuhinjske potrepštine! Ne brinite o vašim zidovima jer ih ova traka ne oštećuje, a može se čak i ponovo koristiti nakon odlepljivanja! Proizvod nije dostupan u prodavnicama! Tehničke specifikacije: Materijal: Nano PU gel Dimenzije: Dužina 1m Širina trake: 30 mm Debljina trake: 3.0 mm Boja: Providna        

ID Oglasa: #165884562
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.