slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Super lepljiva traka Dvostrana traka Lepljiva traka Višename

750 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
257
14
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi
Super lepljiva traka 
Dvostrana lepljiva traka 
Višenamenska lepljiva traka 

Dvostrana lepljiva traka za tepihe/protiv klizanja ili za uopsteno koriscenje u domacinstvu 
Dužina: 50mm x 10m
Materijal: platnena osnova
Lepljivost: Jaka lepljivost
Karakteristike:
1. Otporan na vlagu - umereno reflektujuća boja, vodootporan materijal.
2. Visoka kompatibilnost - osnovni materijal tkanine je mekan, pogodan za primenu bez savijanja, naboranja i pomeranja, a performanse su pouzdane.
3. Jaka lepljivost--jedan sloj platnenog osnovnog materijala više od obične trake, jača lepljivost, deblja i veća lepljivost.
Specifikacije:
【JAKE PERFORMANSE】 Traka za tepihe, visoka zatezna čvrstoća, jaka adhezija, otpornost na povlačenje, nije lako odvojiti, vodootporna, otporna na temperaturu, bez ostatka nakon kidanja, i neće oštetiti podnu površinu, tanka i nevidljiva. Ima super prijanjanje na pod od tvrdog drveta ili površinu keramičkih pločica, fiksni tepih se neće pomerati.
【SPREČITE KLIZANJE】Ova dvostrana traka će obezbediti da tepisi budu bezbedno pričvršćeni za podlogu, sprečavajući kućne ljubimce, decu, odrasle i starije od klizanja ili pada. Traka će takođe osigurati da tepisi leže ravno i da se ne savijaju, sprečavajući saplitanje ili padanje preko neravnih delova tepiha. Tepisi koji leže ravno će takođe ostati u svom najboljem stanju duže kada su pričvršćeni takvom trakom ispod.
【ŠIROKA PRIMENA】Ova dvostrana traka za tepihe će se zalepiti za grube i glatke površine i izdržati saobraćaj i usisavanje. Može se koristiti za pričvršćivanje tepiha, patosnica, otirača za vrata i auta, kao i tepiha na tvrdo drvo, drvo, pločice, plastiku.
【LAKO ZA NANOŠENJE】 Prvo temeljno očistite površinu. Zatim odrežite potrebnu količinu trake, uklonite jednu stranu podloge i nanesite na tepih (ili drugu površinu). Na kraju, uklonite drugu podlogu i čvrsto pritisnite na pod (ili bilo koju drugu površinu). Ovo će zadržati tepihe čvrsto na mestu. Međutim, ako treba da povučete traku da biste preuredili ili očistili, lepak će se pojaviti bez da uništi vaš pod ili drugu površinu.
Paket je uključen:
Dvostrana platnena traka za bazu*1
ID Oglasa: #144504550
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.