slika
slika
slika
slika
1 od 4

Panda rokovnik, poklon za dan zaljubljenih, personalizovan 8

900 din

Pančevo
Novo
31
0
pre 10 dana
Gvozdenović Marjan
Član od 01.11.2013.
Svi oglasi

Dodajte ime voljene osobe ili tekst po željit na korice rokovnika, personalizujte ga tako da bude savršen poklon.

 

Opis: Podignite svoj svakodnevni život uz ovaj sofisticirani rokovnik sa tvrdim koricama i autentičnim braon kraft papir sadržajem. Ovaj jedinstveni dnevnik besprekorno kombinuje stil i praktičnost. Personalizujte doživljaj dodavanjem imena voljene osobe ili posebne poruke na korici, čineći ga zaista emotivnim suvenirom.

 

Karakteristike:

  1. Tvrde Korice: Izdržljive tvrde korice pružaju odličnu zaštitu za vaše beleške i planove.
  2. Braon Kraft Papir: Sadržaj je izrađen od visokokvalitetnog braon kraft papira, dodajući notu rustičnog šarma i ekološke svesti.
  3. Stilizovan Dizajn - Savršen Poklon za Dan zaljubljenih: Podignite izražavanje ljubavi ovim minimalističkim dizajnom, čineći ovaj rokovnik savršenim i promišljenim poklonom za Dan zaljubljenih. Možete dodati ime voljene osobe ili željeni tekst na korici.

Specifikacije:

  • Dimenzije: 21x14,8 cm (A5 format)
  • Broj Stranica: 160
  • Vezivanje: Žičana spirala

Namena: Ovaj rokovnik je idealan za beleženje ciljeva, planova, skica, ili jednostavno kao dnevnik za svakodnevne misli. Takođe je odličan poklon za ljubitelje jedinstvenih i stilizovanih rokovnika.

Održavanje: Korice su laminirane i lako održavaju. Jednostavno ih obrišite vlažnom krpom kako biste uklonili moguće fleke.

Uzmite ovaj rokovnik danas i dodajte dašak sofisticiranosti svakom trenutku vašeg dana.

 

Izrađen s pažnjom prema detaljima, postaće neizostavan deo vaše svakodnevice.

 

Kao dodatna garancija, napomena da kupujete direktno od štamparije. Ponosimo se posvećenošću kvalitetu, a kako biste bili potpuno zadovoljni, sve izmene teksta ili personalizacije na koricama će obaviti naš iskusni dizajner. Imate priliku da pregledate i odobrite predložene promene pre nego što nastavimo sa finalnim štampanjem. Budite uvereni da će vaš jedinstveni rokovnik odražavati vaš lični stil i preferencije. Zahvaljujemo vam se što ste odabrali naše personalizovane usluge - radujemo se stvaranju rokovnika koji će zauvek čuvati esenciju vaših osećanja.

ID Oglasa: #162713868
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.