slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Burg Vachter FP22K Vatrootporni SEF-BEZ KLJUČA!čitaj opis

49 €

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
74
2
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(Sve I Svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

sef je stigo iz inostranstva bez kljuca, ko se razume moze da promeni bravu i da ima kvalitetan sef za male pare. MADE IN GERMANY


Čuvajte svoje važne dokumente od požara uz Burg Vachter FP22K Vatrootpornu kutiju za dokumente protiv požara. Ovaj sef je napravio Burg Vachter, pouzdan brend na tržištu, i dolazi sa dimenzijom pakovanja od 17,4x12,6x6,54 inča. Težak je 9 kilograma i ima elegantnu crnu boju koja se može uklopiti sa svakim kućnim enterijerom.

Ovaj sef je savršen za čuvanje vaših važnih dokumenata, dokumenata i drugih vrednih predmeta. Otporan je na vatru i pruža dodatnu zaštitu vašim stvarima. Burg Vachter FP22K Vatrootporna kutija za dokumente sa sigurnosnom vatrogasnom sandukom je neophodna za svakoga ko želi da svoje važne stvari sačuva na sigurnom.
Прикажи мање

ID Oglasa: #164374498
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.