slika
slika
1 od 2

Led reklame-svetleće led reklame-jednostrane i dvostrane

Kontakt

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
834
14
juče
Odgovara na 46% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
K2Reklame
Član od 31.10.2015.

Izrada led svetlećih reklama sa pokretnim tekstom. . . . za bilo koju delatnost. . .  
Led reklame su u mogućnosti da emituju putujući tekst, statični tekst, tačno vreme, datum i temperaturu.  Tekst se lako programira pomoću programa, za čije korišćenje ćemo Vas obučiti, obukaje besplatna. Programiranje je pomoću USB memorije ili direktno preko računara.  
Moguće izabrati razne animacije za tekst, ciklično, putujući, padajući, blinka, da se test kreće sa desna na levo, sa leva na desno, od gore na dole, od dole na gore, statično, pahuljice… Menjanje brzine putujućeg teksta.  
Displeji su za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. GARANCIJA! ! ! Plaćanje preko računa!  
Više informacija, opis i cena displeja na našem web sajtu, ukucajte u Vaš pretraživač k2 reklame. Na sajtu možete pored video snimaka nekih od reklama u našoj izradi pronaći i kompletno uputstvo za programiranje reklama.  
060/575-8862

ID Oglasa: #98388002
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.