slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kukice, zakacke, nosaci robe abot ploca izlaganje robe

60 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3.426
76
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vlada
Član od 20.11.2012.
Svi oglasi
Proizvodnja  drzac robe, nosac robe, drzac blister pakovanja, kukica, zicane kukice, zicani drzac, zakacke, zicke, oprema za prodavnicu, prodajni prostor, prodajni salon, dragstor, radnju, drzac alata, zicani drzac robe, za abot ploce, izlaganje robe   . . .

Nosaci robe (zakacke, kukice, drzaci, kukica . . . ) su od 5cm duzine do 30cm duzine. Kukice su izradjene od svetlovucene zice fi 4mm, fi 5mm, fi 6mm (zavisi od zelje kupca i tezine robe koja se kavi na kukicu, zakacku, zisku, drzac robe, nosac robe . .) i hladnovaljanog lima, a nakon izrade se cinkuju ili plastificiraju (po zelji kupca).

Oblik i nacin kacenja nosaca robe, kukice ili drzaca zavisi od    Vasih  polica, panoa, ploca (zida na kome se kace nosaci).

Sirina duplih nosaca robe ili dvostrukih je standard za blister pakovanja (25mm).

Cena zavisi od duzine i nacina kacenja. Cene se krecu od  60, oo dinara po komadu (za najkrace)    do 110, oo dinara po komadu (za najduze), sa jednom žicom (jednostruka).

  Za vise informacija pozvati na broj 069/ 530 9600, putem poruke na Kupujm Prodajem, Viber ili SMS.

FB: Kukice_abot @kukice_abot
In-stagram: @kukice_abot #kukice
ID Oglasa: #38778472
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.