slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Lutka-ženski torzo sa zlatnim postoljem, metal, platno, drvo

130 €

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
283
10
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Na jednom mestu ulubljena na grudnom košu. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • Upotreba: Lutka se može koristiti u izlozima, prodavnicama, garderoberima za izlaganje različitih vrsta odeće, košulja, suknji, odela, itd. Na bazu se takođe mogu staviti i cipele, kako bi izgled bio kompletan.  
  • Zaštitite vašu odeću: Torzo je presvučen platnom, mekom platnenom tkaninom, pogodnom za sve vrste odeće. Ergonomsko telo se lako oblači i presvlači, i prikazaće odeću iz različitih uglova. Dostupna je u formi sa rukama i glavom.
  • Podesiva visina: Visina se može podesiti putem dugmeta na šipki od nerđajućeg čelika u rasponu od 140-190 cm (55-75 inch), dimenzije torza -  širina ramena x  obim grudi x obim struka x obim kukova su: 38 x 86 x 66 x 84 cm (15x34x26x33inch)
  • Napravljena da traje: Metalna baza je dovoljno jaka i izdržljiva da nosi teže komade odeće kao što su venčanice ili svečane haljine. Ram od nerđajućeg čelika pruža podršku lutki, osiguravajući njenu stabilnost i robusnost. Neće se prevrnuti kada postavljate odeću, te se može sigurno koristiti.  
  • Lako sklapanje Samo nekoliko minuta vam je potrebno da potpuno sklopite lutku, omogućavajući vam da izložite odeću i dodatke za tren, i postavite je u izlog kako biste unapredili svoje poslovanje. Ako se uprlja, dovoljno je obrisati je vlažnom krpom, što olakšava čišćenje

Stajling za sve
Postavljanje odeće u različitim bojama i postavljanje u izloge, tržne centre i prodavnice odeće može privući druge. Neophodna je za šivenje i modne revije. Dodajte dodatke da bi vaša postavka bila još atraktivnija. Odlična je i za studente modnog dizajna.

Baza od brušenog metala
Zadebljana ploča, čvrsta i stabilna, ne trese se, lako se čisti

Podesiva visina
Podesiva visina je 140-190 cm. Možete prilagoditi svoje potrebe i upotrebu 

Pamučni materijal
Dizajn struka u obliku slova S, izuzetna izrada, čista tekstura, piling se ne stvara lako

 

Materijal: pamučna tkanina, metal i drvo
Boja: zlatna
Dimenzije: 38 x 86 x 66 x 84 cm (opseg podešavanja visine: 140-190 cm)
Specifikacije: sa rukom - lako se postavlja (rotacijom), drvena - mogućnost postavljanja različitih poza; sa glavom - glava se šrafi (ne otpada lako)

 

 

 

ID Oglasa: #159144557
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.