slika
slika
slika
slika
1 od 4

PROFESIONALNI detektor prisluškivača

999 €

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
47
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Radmila
Član od 13.02.2015.
Svi oglasi

*** Profesionalni detektor prislušnih uređaja i kamera 6 kanala sa detekcijom do 12000MHz ***

Ovaj profesionalni detektor je visoka klasa zaštite u odnosu na dosadašnju zastarelu tehnologiju detektora, a koristi se za zaštitu u industrijskom inžinjeringu, kao i kontra nadzor protiv neovlašćenog praćenja fizičkih osoba, pravnih subjekata, i kao takav predstavlja pouzdan alat koji služi otkrivanju različitih digitalnih prenosa poput GSM, CDMA, Bluetooth, Wi-Fi i još mnogo toga. Nove mogućnosti i metode špijuniranja u današnje vreme su daleko napredovale pa se samim tim menja i tehnika kao i mogućnosti protivprislušne opreme za otkrivanje i detekciju , ovaj novi uređaj sadrži mnoštvo novih frekvencija sve u jednom, i veoma je jednostavan za korištenje. Na današnjem tržištu najzastupljeniji su nekvalitetni uređaji, takozvane igračke, veoma ograničenih mogućnosti, sa niskom cenom, a potpuno su nefunkcionalni na današnju sve savršeniju i zahtevniju tehnologiju prislušnih uređaja i opreme.

Osetljivost ovog modela RF detektora se širi uz širok raspon frekvencije, najčešće do 3 ili 6-7 GHz. "Klasični" RF detektor ne može otkriti slabe signale (kao što su Bluetooth, Wi-Fi ili Wi-Max) i signale poput GSM i CDMA još teže klasični detektor pronalazi.   Naš detektor isključivo koristi pre-selektor čipove (pile filtere) koji smanjuje sve ostale signale osim željenih. Detektor ima 6 zasebnih kanala otkrivanja i može istovremeno otkriti 6 različitih vrsta uređaja na udaljenosti mnogo većoj nego bilo koji drugi detektor.   Ovaj profesionalni detektor brzo postavlja nove standarde za jednostavnu ali efikasnu zaštitu od neovlašćenog praćenja.  

 

ZAŠTITITE PRIVATNOST VAŠEG DOMA, POSLOVNOG PROSTORA, VAŠE POSLOVNE PROJEKTE, IDEJE, KAO I NJIHOVU REALIZACIJU! ! !

  • Profesionalni uređaj za detekciju i lokaciju svih vrsta odašiljača u vozilima i prostorijama
  • detektuje sve vrste analognih i digitalnih odašiljača
  • detekcija aktivnih mobilnih uređaja ( GSM bube, spyphone)
  • 10 segmentni indikator jačine signala
  • vibracijski alarm za tihu dojavu
  • podesiva osjetljivost
  • frekfencijski raspon : 10 - 12000MHz
ID Oglasa: #163808539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.