slika
slika
slika
1 od 3

Bežična mašinica za šišanje VGR V-070

1.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi online
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ako tražite visokokvalitetnu mašinicu za šišanje, VGR mašinica je pravi izbor za vas. Sa podesivim opsegom podrezivanja, možete da prilagodite dužinu kose prema svojim željama i potrebama. Pored toga, mašinica je punjiva, što znači da možete da je koristite bilo gde i bilo kada, bez potrebe za traženjem struje. Naša litijum-jonska baterija omogućava 120 minuta konstantne upotrebe nakon samo 1,5 sata punjenja, tako da ćete imati dovoljno vremena za šišanje. Mašinica je jednostavna za čišćenje, a odvojiva glava olakšava proces održavanja. Sečivo od nerđajućeg čelika je izuzetno izdržljivo i omogućava precizno šišanje, dok je kućište od plastike lagano i lako se održava. Ova mašinica je nealergijska, što znači da je sigurna za korišćenje za osobe sa osjetljivom kožom. Ergonomski dizajn omogućava da mašinica odlično leži u ruci, što olakšava rad i smanjuje umor. Malene dimenzije čine ovu mašinicu veoma praktičnom za transport i korišćenje. U setu dobijate sve što vam je potrebno za savršenu frizuru: trimer, USB kabl za punjenje, češalj za čišćenje, ulje za sočivo, 5 nastavaka (1mm – 5mm) i nastavak – poklopac za sečivo. Kao bonus, dobijate i uputstvo na srpskom jeziku kako biste lakše upravljali svojom novom mašinicom. Ukoliko želite da uvek imate savršenu kosu i da budete spremni za sve izazove, VGR mašinica za šišanje je pravi izbor za vas. Kvalitet i pouzdanost su naši glavni ciljevi, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će vas oduševiti. U setu dobijate: Trimer USB kabl za punjenje Češalj za čišćenje Ulje za sočivo 5 nastavaka (1mm – 5mm) Nastavak – poklopac za sečivo Uputstvo na srpskom jeziku

ID Oglasa: #165866815
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.