slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Tečni lepak za šivenje QW

599 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
434
39
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
posaljite poruku
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Ovo je idealan lepak koji brzo i lako krpi rascepe na odeći, popravlja rupe i sve platnene, kožne i gumene materijale. Ima jako puno upotreba: brzo popravite poderotine, porubite pantalone, popravite tapacirunge, otpale značke i ambleme, da popravite pokidane torbe, probleme na obući. . .
Stvara vezu potpuno otpornu na pranje i sušenje, sa raznim materijalima.
Uštedite novac i vreme pomoću lepka za šivenje tkanine Secure Stitch iz 7 delova!

Ovaj komplet od 7 delova sadrži:

1x bočicu sa svim rastvorima za tkanine,

1x bočicu za rastvor od sintetičke tkanine,

1x silikonsku četku za nanošenje,

2x flaše za nanošenje,

2x merne kopče za porub kupca.

Brza i laka alternativa za šivenje koja eliminiše iglu i konac! Savršen komplet za sve vaše potrebe! Neće se skameniti kada ga primenite! Neće se vezati za Vašu kožu!


Stvara stabilnu, bezbojnu, fleksibilnu i jako trajnu vezu, otpornu na mašinu za pranje i sušenje, odličnu za sve: pamuk, traper, filc, kožu, antilop, poliester, reon, vlakna, baršun, tkanine i drugo! Savršeno za prepravke, krpljenje i šivenje odeće. Više nećete morati da tražite komplikovane setove za šivenje, provlačite konac kroz minijaturne rupe na igli ili trošite novac na šnajdere. Popravite odeću sami, lako, bez imalo muke!

Dobićete neophodne stvari da veoma lako lepite umesto da šijete: 2 flaše aplikatora i 1 silikonski aplikator za precizno nanošenje svaki put! Koristite na raznim materijalima i tkaninama! Dolazi sa 1 bočicom rastvora All Fabric i 1 za sintetičke tkanine, obe bočice sa vrhovima levka!


Savršeno rešenje za izradu jedinstvenih komada garderobe sa originalnim ukrasima koje sada veoma lako možete da zalepite.

ID Oglasa: #144047451
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.