slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

3u1 Kalupi za torte i kolače

1.940 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ako volite da pravite torte, onda je ovaj “ Cake Mold” kalup za torte neophodan alat u vašoj kuhinji. Sa ovim kalupom, možete lako napraviti savršene torte u tri različite forme: okruglu, kvadratnu ili u obliku srca. Materijal od kog je kalup napravljen je karbonski čelik sa Teflon premazom. Teflon premaz je nešto što garantuje da će vaše torte izgledati savršeno, i da se neće lepiti za kalup. To takođe znači da se torte neće lepiti ni kada kalup operete, što će vam uštedeti vreme i olakšati čišćenje. Detalj koji ovaj kalup čini tako posebnim je njegov dizajn sa pomičnom oprugom. Opruga se može skinuti, što će vam omogućiti da lagano izvadite tortu iz kalupa bez rizika da je izgurate ili oštetite. Ovo je savršeno za one koji vole da eksperimentišu sa različitim veličinama i oblicima torti. Kalup za torte se može koristiti za različite vrste kolača, uključujući cheesecake, mousse, quiche i još mnogo toga. Ovaj kalup je idealan za kreativne pekare, jer sa njim mogu da iskažu svoju maštu i prave savršene torte. Karakteristike: Boja: Siva Oblik: Okrugli/kvadratni/u obliku srca Materijal: Čelik sa teflonskim premazom Veličina: 12/14/16/18/20/22/24/26/28 cm Ponuda: 3 kalupa za tortu Kada perete ovaj kalup, najbolje je da koristite mekane četke i blage deterdžente, kako biste zaštitili Teflon premaz i sprečili grebanje i oštećenje kalupa. Ako koristite oštre i grube alate, možete oštetiti Teflon premaz, što će smanjiti trajnost kalupa. Ovaj Cake Mold kalup se može kupiti u jednom ili tri pakovanja, tako da možete da birate ono što vam najviše odgovara. Različite veličine (12-28cm) takođe su dostupne, što vam daje dodatnu fleksibilnost kada je u pitanju izbor veličine torte koju želite da napravite. Ukratko, ovaj Cake Mold kalup za torte je savršen za sve one koji žele da naprave savršene i jednostavne torte. Sa njegovim premium nelepljivim premazom, detektivnim dizajnom sa oprugom, i mogućnošću da birate veličinu i oblik, ovaj kalup je definitivno vredna investicija za sve one koji vole da kuvaju i peku.

ID Oglasa: #165866517
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.