slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

G500

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.350
10
pre 13 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Advanceboat
Član od 20.05.2016.
Svi oglasi
Model ADVANCE G 500 povezuje kompaktnu i luksuznu klasu RIB čamaca. Karakterišu ga atraktivan dizajn koji asocira na brzinu, skladne dimenzije i prostor koji je maksimalno iskorišćen. Po spoljnim crtama se jasno naslućuje kontinuitet sa većim modelima iz iste serije, G 600 i G 800.
Specijalno na ADVANCE G 500 je urađen naslon sedišta koji se obara, čime se ceo zadnji deo pretvara u veliki ravan prostor za sunčanje, a ujedno omogućava i lakši pristup krmenoj platformi. Ispod zadnjeg dela se nalaze čak tri prostora za odlaganje stvari: centralna velika komora i dve bočne, koje svojom funkcionalnošću i dužinom omogućavaju da se u njih stave skije za vodu ili drugi rekviziti za vodene sportove.
Krmena platforma je konstruisana da omogući jednostavan pristup čamcu sa doka ili ulazak iz vode preko merdevina od nerđajućeg čelika, koje se izvlače iz namenskog prostora i lako stavljaju u funkciju. Prednji „ sundeck“ ispod sebe krije 2 odvojene komore: veliki prostor za odlaganje stvari, kao i manji, namenski projektovan za smeštaj sidra.
Sedišta za ADVANCE G 500 mogu da budu ispunjena specijalnom „ BreathAir“ penom izuzetne udobnosti, koja propušta vazduh i ne zadržava vodu, dok se za oblogu koristi najfinija koža za nautičku primenu. Kupcima se omogućava izbor teksture, dezena i boja kože iz široke palete.
Na upravljačkoj konzoli se pored standardnih uređaja za merenje brzine, dubine, trima i navigacionog uređaja, primećuje jedan detalj koji je prava retkost na čamcima ove klase: kaseta za odlaganje ličnih stvari, poput mobilnih telefona i dokumenata. Ovoj kaseti se lako može pristupiti, jer je sa gornje strane otvorena, a sa donje zaštićena kliritom koji sprečava da stvari ispadnu prilikom jačih manevara.
Kupcima ADVANCE G 500 na raspolaganju stoji veliki izbor novih atraktivnih kombinacija boja kao i dodatne opreme. Pored toga, proizvođač omogućava kupcima personalizaciju plovila i pravljenje jedinstvenih primeraka po porudžbini.
ID Oglasa: #112513655
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.