slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Camac sa kabinom

5.500 €

Ćuprija
Korišćeno
Dostupno odmah
3.344
28
pre 13 dana
Rade
Član od 25.05.2023.
Svi oglasi

Ovaj čamac je za uživanje i zadovoljiće sve vaše potrebe.

Cena je fiksna.

 Vlasnik čamca je čamac od nule kompletno sređivao za sebe.   Razlikuje se u kvalitetu i mogućnostima korisćenja -Daycruiser, Weekend Boat, Gliser boat, Sport boat or simply tourer (short distance). .  

Čamac je izrađjen od stakloplastike, proizvođjac „ Fa. Monark CRESCENT SCHWEDEN ‘‘, stari način gradnje (debljina korita camca), godina proizvodnje 1974. . Korito je TRIMARANSKO (morska verzija), čamac je stoga izuzetno stabilan i bezbedan pri plovidbi i presecanju talasa.  

 

Dimenzije čamca su:

 Dužina: 4,95m Širina: 1,80m, Gaz: 0,30 m Displacement: 0,900 t,  max dozvoljena opterećenost je 510kg ili 4 osobe, Motor YMAHA 60 CE – 1984 godište  2 cyl, 2 takt - max snaga motora je 60ks (41kW) mešavina 1:100. Vrlo brz zbog male tezine i specifičnog korita (skijanje na vodi).  
Plovilo je na 3 godine  registrovano 05/2023 do juna 2026 godine, stoji trenutno na (prikolici) suvom, novi antialgin, urađjen pre mesec dana, poseduje zimsku tendu (ceradu) kvalitetnu pravljenu po meri i originalnu fabričku letnju bimini tendu visokog kvaliteta.

 

U cenu je uračunata I originalna kvalitetna  fabrička prilolica, za ovakav typ camca pravljena sa udarnom (naletnom) kocnicom (13 pin euronorm signalizacijom) registrovana.

Čamac registrovan u kapetaniji Smederevo.

Razlog prodaje – kupovina novog čamca (jedrenjaka) i bavljenja jedrenjem.  Prodaje se samo u paketu sa motorom I prikolicom.

Camac se nalazi u marini u Zemunu i moze da se proba (po dogovoru) svakog dana.
Zainteresovane molim - kontakt emailom I telefonom.

ID Oglasa: #152266621
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.