slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Marinello WA Desk 25 Cabin

34.000 €

Beograd | Stari grad
Korišćeno
2.102
7
pre 11 dana
Sava
Član od 13.05.2012.
Svi oglasi
Camac 7,5 metara sa veoma prostranom kabinom, predvidjen za dnevne i vikend izlete. Registrovan za 12 ljudi. Prvi put registrovan 2010. Dva vanbrodska motora evinrude etec 115 konja, jedan 210 sati drugi 190 sati rada. Viper prohromske elise. Uradjen detaljan i kompletan servis kod ovlascenog servisera, pred sezonu. Servisna istorija postoji kod servisera. Motori ujedaju. Aparat za gasenje pozara, signalne rakete, alarm i radio stanica sa GPS antenom kao deo neophodne opreme za zemlje EU i ostrva (u HR obavezni deo opreme). Muzika Bose sa novim zvucnicima, kuhinja, frizider, tus, rasveta nocna, sidrena svetla, reflektor i jos mnogo toga od opreme, prakticno sve sto moze da ima jedan camac. Cerada ide uz camac. Rol bar sa tendom je bas robusan. Elektricno sidro sa lancem. Uradjen antilgin ove godine. Veoma prostran, cvrst i udoban  camac.
Prav kao strela. Ide kao metak. Sa 40%snage na 3700 obrtaja ide 45km/h.
Pod punim gasom bez trimovanja izmereno 71km/h u slatkoj vodi sa 7 ljudi u camcu. Camac je na vodi i moze da se proba. Registrovanm je jos tri godine.
ID Oglasa: #155814256
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.