slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Bova-Putaca

120 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
447
6
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Višenamjenska plutača od 15 inča: Naša lopta za plutaču ima dimenzije 15"/38 cm (D) k 17,7"/45 cm (H), 1,57"/4 cm u prečniku otvora. Preporučeno za veličinu čamca: 20 ft do 39 ft /6 m-12 m. To je univerzalna plutača, koja se obično koristi kao bova za označavanje, sidrena plutača, plutača za privez ili bokobran za čamac. · Izdržljiva i svetla PVC plutača: Narandžasta boja visoke vidljivosti čini našu okeansku plutaču privlačnom za oko, čineći je lako primetiti na prvi pogled. Napravljen od visokokvalitetnog PVC-a, UV stabilizovan i neće izbledeti na suncu. Naša bova će plutati nekoliko sezona koje dolaze. · Bešavna jednodelna konstrukcija: Kao plutača debljine 0,15 in/3,8 mm, napravljena je u jednom komadu radi čvrstoće i bez curenja vazduha. Dizajn u obliku kapljice povećava stabilnost plovka i visoke performanse pri sudaru. · Ojačana i velika ušica: Ušica od 1,57"/4 cm je dovoljno velika da primi različite širine užadi. I materijal ušica je takođe ojačan; testiran je na zateznu čvrstoću od 2000 psi koja može čvrsto da drži vašu bovu i sidro. · Praktično za naduvavanje: Paket okruglih plutača za vez za čamac uključuje branik za čamac, iglu za naduvavanje i jednu ručnu pumpu. Možete ga brzo naduvati nekoliko minuta. I lako se ispuhuje, tako da možete da ga odložite ravno kada se ne koristi, štedeći prostor za skladištenje.


Specifikacije Model: 15-inčna lopta za plutaču Tip: plutača za vodu Veličina: 15" k 17,7"/38 cm k 45 cm Prečnik otvora: 1,57"/4 cm Narandžasta boja

ID Oglasa: #140776938
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.