slika
1 od 1

Hertz HMX 6.5 LD-TC marine zvučnici

30.390 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
17
0
danas
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Automultimedije Novi Sad
Član od 03.07.2014.
Svi oglasi

Hertz HMX 6.5 LD-TC pomorski koaksijalni zvučnici visokih performansi sa opcijom RGB LED osvetljenja, takođe dostupni u crnoj opciji HMX 6.5 LD-TW, imaju prednju mrežu ton-na-ton koja odgovara boji rešetke. Akustično sočivo visokotonca optimizuje disperziju van ose i maksimizira SPL.

RGB LED kružno osvetljenje je integrisano ispod visokotonca, zaštićeno providnim poklopcem od polipropilena koji deluje kao difuzija svetlosti. Polipropilenski konus otporan na UV zračenje koji je zajedno oblikovan sa Santoprene gumenim okvirom zajedno sa korpom i rešetkom ubrizganim polimerom otpornim na visoke temperature i UV zračenje neutrališe vodu, prašinu i blato. Pauk od aramidnih vlakana sa silikonskim izolovanim olovnim žicama obezbeđuje izdržljivost i konstantne performanse tokom vremena. Mobilnu opremu sa velikim izletom pokreće masivna magnetna grupa, da isporuči visok neiskrivljeni zvučni pritisak.

Karakteristike Hertz HMX 6.5 LD-TC zvučnika :

  • Snaga zvučnika – 75W (150W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Frekventni opseg Hz – 50÷ 25k
  • Osetljivost dB – 89
  • Visokotonac mm (in. ) 20 (0,8)
  • Visokotonski magnet – Neodymium
  • Kupola  – Polipropilen sa UV inhibitorima

Za sve Hertz uređaje nudimo profesionalnu uslugu ugradnje kao i garanciju od 2 godine.

ID Oglasa: #155170122
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.