slika
slika
slika
1 od 3

Originalni HONDA impeler (15-20 KS)

3.600 dinFiksno

Kovin
Novo
73
5
pre 13 dana
NautikaOnline
Član od 12.02.2024.
Svi oglasi

Originalni Impeler za Honda Vanbrodske Motore Ovaj originalni impeler je ključna komponenta za održavanje optimalnog hlađenja i performansi vašeg Honda vanbrodskog motora. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala i dizajniran specifično za Honda motore, osiguravajući savršeno uklapanje i funkcionalnost. Impeler je vitalna komponenta vašeg motora jer obezbeđuje potrebno hlađenje tokom svake vožnje na vodi. Originalni impeler osigurava pouzdan rad i dugotrajnu izdržljivost, što doprinosi bezbednosti i dugovečnosti vašeg motora.

Instalacija ovog originalnog impelera je jednostavna i brza, omogućavajući vam da samostalno održavate svoj Honda vanbrodski motor. Kupovinom originalnog dela, imate sigurnost da vaš motor koristi impeler koji je proizveden prema najvišim standardima kvaliteta i performansi.

Održavajte performanse i dugovečnost svog Honda vanbrodskog motora uz pomoć originalnog impelera koji osigurava optimalno hlađenje i pouzdanost tokom svake vožnje na vodi.

Impeler odgovara motorima od 15 20 konjskih snaga.

Originalni HONDA broj - 19210-ZW9-A32

ID Oglasa: #163521117
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.