slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Tenda za camac, Tenda za brod

250 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.853
29
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Visokokvalitetna 600D oksfordska tkanina: Naš komplet za proširenje zavesa sa T-topom sadrži dve šipke od nerđajućeg čelika otporne na rđu, koje dobro pristaju u držače šipki i sklopivu mrežastu kesu za smeće. 600d Oksford tkanina je bez bora i ima visoku otpornost na pucanje, opuštanje i habanje. Ovi visokokvalitetni materijali garantuju njegovu stabilnost čak i pri brzini od 20 čvorova. Odlična pokrivenost: Veličina tkanine je 4 'dugačka i 5' široka i njena rastezljiva tkanina je sposobna da pruži veliku površinu senke. Posedovanjem ovog kompleta za šatore sa t-topom, možete uživati u hladnom i udobnom danu na svom brodu bez izlaganja suncu. · Lako podešavanje visine: Potporne šipke imaju trostepeni teleskopski dizajn, koji se proteže od 43 "do 79". Osiguravaju se jednostavnim bravama, tako da možete lako podesiti visinu kako biste bili pogodni za sedenje ili stajanje. Bez obzira koje su vaše potrebe, mi ćemo vas pokriti. Instalacija bez muke: Vežite prednji kraj produžetka tende za čamac za svoj T-top i koristite trake da povežete drugi kraj sa potpornim šipkama. Zatim umetnite šipke u otvore na držačima šipki, a zatim ih čvrsto pričvrstite trakama. Instalacija je jednostavna, tako da možete brzo uživati u talasima. Široko rasprostranjena upotreba: Ovaj produžetak za krmu za čamac savršeno se uklapa u većinu T-topova i bimini vrhova. Može se koristiti na skijaškim čamcima, ribarskim čamcima i mnogim drugim čamcima sve dok su konopci unutar odgovarajuće veličine. Nadogradite svoj brod i obezbedite mu poboljšanu korisnost.


Specifikacije Model: ZITJ4Ks5 Materijal: nerđajući čelik + 600D oksfordska tkanina Veličina: 4 'k 5' / 1,22 k 1,52 m Dužina štapa: 43 "- 79" / 1,1 - 2,0 m Crna boja Težina: 8,16 lbs / 3,7 kg
ID Oglasa: #141315184
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.