slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kajak kayak sit on top 2+1 nerites 375

750 €

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
3.627
64
pre 2 dana
Srdjan
Član od 30.03.2014.
Svi oglasi
Cena je u kompletu sa dva sedista i dva alu vesla 2.2m
Неритес 375 је наш нови кану-кајак са два седишта Сеат-Он-Топ!

То је чврст и стабилан кајак идеалан за породице јер је дизајниран за 2 одрасле особе и дете које може да седи у средњем положају.  Средњу позицију може користити и одрасла особа за соло употребу кајака са правилније центрираном тежином.

Труп позади завршава као "квадрат" нудећи ненадмашну стабилност на мору !

Ручке за ношење Неритес 375 су направљене од калупа што обезбеђује идеално приањање и издржљивост.

 

Принципи дизајна Неритес 375 су удобност и стабилност:

→ Неритес 375 може да приһвати алуминијумска седишта која дају неупоредиву удобност кајаку, било за веслање или пецање.  Има посебно обликоване позиције на које безбедно пристаје алуминијумском седиште.

→ Неритес 375 има два одељка са поклопцима који се могу уклонити са дуплим зидовима, као мали фрижидери испред сваког седишта.  Поклопци се могу уклонити јер је одељак за одлагање водонепропусни и нема приступ унутрашњости кајака.

→ Има гумени држач на крми и прамцу.  Могуће је безбедно носити ствари у предњем делу кајака, што доприноси удобности предњег веслача!  На полеђини кајака, простор за одлагање је већи и из тог разлога има рупу типа лавабо, тако да се вода не скупља и не оптерећује кајак.

→ Неритес 375  је идеалан кајак двосед за риболов .  Опремљен са 6 унутрашњиһ џепова за штапове, са кутијама за рукавице типа "фрижидер", предњим и задњим гумама, доступним алуминијумским седиштима и веома стабилним у води, то је управо оно што вам је потребно за пецање кајаком!

 Неритес 375  је несломљив и непотопив морски кајак погодан за 2 одрасле особе и дете.

Једноставан за употребу, лаган и изузетно стабилан, погодан за целу породицу, за групе, за изнајмљивање, за почетнике, за пецање, за море, језеро и реку!

Посебно за риболов , Неритес 375  је опремљен са 6 унутрашњиһ држача штапа и 2 позиције са 4 упс за смештај спољног држача штапа или друге опреме.

Неритес 375 је погодан за употребу и од стране једне особе.  Идеално коришћење средњег положаја за боље центрирање тежине кајака.  Али један веслач може да седи на задњем седишту ради бољег управљања кајаком у маневрима.

Димензије

Дужина: 375 цм
Ширина: 83 цм
Висина: 39 цм
Тежина: 32 кг
Капацитет: 250 кг
Грађевински материјал: ЛДПЕ

Стандардна опрема

• Два претинца за рукавице са поклопцем који се може уклонити који се затвара и причвршћује са 2 каишева.  На поклопцу се налази држач за чаше.
• Ручке испред и иза калупа
• Бочне ручке и гума за држање весла
• 6 унутрашњиһ држача штапа
• 2 места за спољне/окретне држаче штапова или другу опрему
• Спремиште крме и прамца са еластичним ужетом
• Одводни вентил
• Одводни отвори за вода са одвојивим гуменим чеповима
• Обујмице од нерђајућег челика

ID Oglasa: #152288913
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.