slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Vesla, veslo za čamac, kajak, kanu

75 €Fiksno

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
4.069
35
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - kontakt samo VIBER I KP
Član od 11.07.2008.

 

Veoma lagana ne koriscena vesla ali ne previse olaksana pa da se to odrazi na kvalitet, tezina samo 1100gr. sa dobrim kvalitetom i debljinom cevi, sto je i naj vaznije u veslanju, jer i 100gr vam je nekada previse kada su ruke dugo vremena ispruzene pravo sto nije prirodan polozaj ruku. Najbolje i najkvalitetnije veslo koje mozete naci u Srbiji. Retko koje veslo ima sundjerasti meki siroki rukohvat koji greje mesto gde se drzi tako da mozete veslati i u hladnijem periodu godine bez rukavica, takodje sprecava klizanje ruku kada je veslo mokro kao i pravljenje zuljeva! Vecina vesala na tom mestu ima samo crni buzir a retko koja vesla imaju ovako debelu izolaciju kao kod ovog vesla. Aluminijumska drska sa polietilenskim jakim, savrseno izbalansiranim lopaticama , koje odlicno seku vodu i bez pluskanja pri svakom zaveslaju, sredina vesla je hidrodinamicna

nije suplja kao kod vecine vesala cime bi bila jos laksa ali ne i dovoljno kvalitetna. Takodje su rasklapajuca sa odlicnim mehanizmom radi lakseg transporta. Mogucnost podesavanja 3 ugla lopatica tako da mogu veslati rekreativci i profesionalci sa tehnikom uvrtanja zgloba.

Duzina 2,30m. sto je idealna duzina i za naj sire kajake i za naj vise veslace tako ovim veslom ne udarate u bocne ivice kajaka sto je slucaj sa kracim veslima. Loparice vesla nisu suplje, nisu kineska kao sevilor, bestway i slicno niti su lopatice tvrde nefleksibilne kao kod vesla koja su napravljena od fibera(stakloplastike).

Plava precnik cevi  fi 3,0cm, nemaju sundjere na drskama jer su predvidjena za more i letnji period pa je i boja prilagodjena tome.  

Crna vesla precnik cevi fi 2,5cm 

Proizvodnja : made in TAIWAN

 

ID Oglasa: #118395804
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.