slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Digitalna veterinarska vaga za zivotinje, ljubimce

270 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
477
8
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

【440LBS VAGA KAPACITETA ZA PET VAGA】- Ovo je višenamenska i izdržljiva digitalna vaga za merenje malih i velikih predmeta. Maks. Kapacitet težine 440 funti. 【DIGITALNA VAGA INOKS】- Napravljene od visokokvalitetnih materijala od nerđajućeg čelika, naše vage 52 k 42 cm (20,5 k 16,5") su izdržljive koliko i funkcionalne. 【MOĆNA FUNKCIJA】- Prekidač za 3 jedinice merenja: kg/oz/lb. Indikacija preopterećenja i niske snage. Podrška funkcija brojanja. Digitalni displej koji se može montirati na zid ili samostojeći na radnoj površini. 【PODATNO I PRENOSIVO】- Četiri podesive noge za neravne terene mogu se lako ponovo kalibrisati u bilo kom trenutku. Prenosiva ručka za podizanje za lako nošenje i skrivenu prostoriju za skladištenje. 【ŠIROKA PRIMENA】- Vaga za kućne ljubimce je odlična za veterinarsku kancelariju ili za posedovanje na farmi. takođe se mogu koristiti na raznim mestima, uključujući poštu, otpremu, skladište ili se mogu koristiti kao vaga za sportiste ili vazduhoplovstvo.



Materijal: nerđajući čelik Maksimalni kapacitet: 440 lbs/200 kg Veličina platforme: 52 k 42 cm (20,5 k 16,5") Napajanje: adapter za napajanje ili 4 Ks AA baterije Težina: 16 kg / 35 lbs

ID Oglasa: #141348533
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.