slika
slika
1 od 2

Gnezdo za kokoške nosilje sa skladištem za jaja

7.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
532
9
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
 Gnezdo za kokoške nosilje: praktičan proizvod koji je neophodan domaćinstvu koje planira da gaji kokoške nosilje. Gnezdo se sastoji od 2 odeljenja. Napravljeno je od pocinkovanog metala.

Dimenzije gnezda su okvirno 63 x 45 x 35cm. Sastoji se iz dva dela, tako da dve kokoške mogu zajedno biti i ne smetati jedna drugoj. Pod gnezda je od meke žice. Postavljen je pod blagim nagibom. Tako da kad snese jaje, ono se otkotrlja napred gde se nalazi pregrada gde se sabiraju jaja. Kad treba da ih pokupite, lako podignete poklopac i uzmete jaja. Na ovaj način se jaja ne prljaju, a životinje ih ne mogu jesti. Na taj način smanjujete kanibalizam kod kokošaka. Takođe, ako imate problem sa svrakama ili vranama koje kradu jaja, na ovaj način ćete sprečiti i njih da kradu.

Gnedo za kokoške nosilje može biti unutra u kokošinjcu, ali pošto je napravljeno od pocinkovanog metala može biti postavljeno i negde spolja jer se neće oštetiti od kiše niti korozirati. Svakako naš savet je da gnezdo bude negde unutra jer kokoške vole mrak i tišinu kad žele da snesu jaje, te im na taj način ipak omogućite da im bude bolji i prirodniji ugođaj.
ID Oglasa: #163087719
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.