slika
1 od 1

Konstantni grejac RTC za inkubatore 220V 130W 270 C

400 dinFiksno

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
134
7
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Penik Shoop
Član od 04.06.2022.
Svi oglasi
Novo

Konstantni Grejac

Opis
Grejač PTC grejni element se takođe naziva PTC grejač, koji se sastoji od PTC keramičkog grejnog elementa i aluminijumske cevi.
Ovaj tip PTC grejnog elementa ima prednosti malog toplotnog otpora i visoke efikasnosti razmene toplote, i automatski je električni grejač sa konstantnom temperaturom i uštedom energije. U procesu upotrebe moramo obratiti pažnju da izbegnemo opekotine i druge bezbednosne opasnosti.


Model:
PTC grejač
Površinski materijal: legura aluminijuma
Unutrašnji materijal: keramika
Grejni materijal: PTC termistor
Napon: .220v
temperatura:   270 stepeni
Dužina linije: 8cm
Primena: Inkubator Klima uređaji, zavese za vrući vazduh, odvlaživači, sušači, grejači, Iuba, automobili itd.  

1. Jak anti-stres. Korišćenjem visokoefikasnog aluminijumskog profila koji provode toplotu, može da izdrži težinu ≥100 kg bez deformacije.
2. Izolacija i otpornost na temperaturu.
3. Bez otvorenog plamena, bez crvenila, bez toksičnog i štetnog mirisa.
4. Stabilne performanse. Koristite keramičku tehnologiju grejanja sa konstantnom temperaturom da kontinuirano dajete toplotu i automatski radite na konstantnoj temperaturi.
5. Brz odgovor. Nakon uključivanja, PTC brzo pretvara električnu energiju u toplotu i prenosi toplotu na površinu aluminijumske školjke u roku od 10 sekundi.
6. Dug radni vek. Može da radi 7/24 neprekidno i kontinuirano obezbeđuje izvor toplote. Životni vek prelazi 20.000 sati.
7. Širok opseg primene.
8. Različite opcije, 220v mogu obezbediti različitu toplotu.
ID Oglasa: #161936698
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.