slika
slika
slika
slika
1 od 4

Mašina za čerupanje živine

530 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
565
6
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Mašina za čupanje prepelica za temeljno i brzo Da li imate farmu prepelica, ali nemate vremena da ručno čupate živinu? Tada je električna mašina za čupanje VIE-KP-30 iz Viesenfield-ovih poljoprivrednih potreba idealan pomoćnik, koji za nekoliko sekundi preuzima ovaj dugotrajan i naporan posao. Očupao prepelicu za jedan minut sa Viesenfield mašinom za čupanje živine Visokokvalitetna mašina za čupanje živine uspeva da opere prepelicu za samo jedan minut. Tako u komercijalnim operacijama možete dostići ogroman broj prepelica za samo nekoliko minuta. Ovo je omogućeno motorom od 120 V, koji efikasno ubrzava bubanj od nerđajućeg čelika bezbednog za hranu. 113 užljebljenih i posebno raspoređenih gumenih prstiju za čupanje unutar bubnja osiguravaju optimalan rezultat i nežni su za kožu životinja. Zahvaljujući upotrebi prirodne gume, prsti za čupanje su izdržljiviji. Ako se istroše, lako se mogu zameniti. Osim što uklanjaju perje, gumeni prsti čupača za živinu takođe uklanjaju nečistoće sa kože živine. Počupano perje se transportuje iz uređaja preko velikog otvora za izbacivanje pomoću creva za vodu, gde se može sakupljati u kontejneru. Mašina za čupanje se može koristiti za različite vrste živine, kao što su patke, guske, ćuretine ili golubovi. Za upotrebu nije odlučujuća vrsta životinje, već veličina životinje (≥ 1 kg). Mašina za čupanje živine za prepelice se skoro u potpunosti sastoji od nerđajućeg čelika otpornog na koroziju i zbog svoje dugovečnosti je prava prednost za sve farmere, uzgajivače prepelica ili odgajivače hobija. Za optimalne rezultate čupanja preporučujemo da prepelice prethodno pripremite u mašini za opekotine, koja još efikasnije odvaja perje od kože.


Detalji o proizvodu: Motor: 120V 1 prepelica u minuti Prečnik bubnja: 30,5 cm 113 čupanje prstiju nerđajući čelik Kratke informacije: efektivno - mašina čupa 1 prepelicu u minuti Precizno - 113 posebno užljebljenih i raspoređenih prstiju za čupanje od gume (kaučuka) garantuju optimalan rezultat moćan – motor od 120 V obezbeđuje optimalnu brzinu čisto - zahvaljujući velikom otvoru za izbacivanje, počupano perje se transportuje iz uređaja Prostran - bubanj prečnika 30,5 cm je idealan za prepelice
ID Oglasa: #142806989
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.