slika
1 od 1

merna traka za goveda i svinje

990 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
222
6
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Merna traka za goveda i svinje: merna traka za lakše merenje težine goveda i svinja. Ukupne dužine 2,5m.

Na jednoj strani je dužina u cm. Sa druge strane je prikaz težine u zavisnosti od obima. Prvo je prikazana tabela za svinje. Zatim je prikazana za goveda. Što se njih tiče- prvo ide prikaz za standardna grla koja su uzgajana normalnim tempom rasta. Bez obzira da li su držani na ispaši ili u štali. Posle nje, ide prikaz za grla koja su brzo rastuća i tovljena. Kod njih je nešto drugačija skala.

Merna traka za goveda i svinje je ukupno dužine 2,5m. Pritiskom na sredinu na belo dugme, traka se automatski povlači unutra. Uz traku dolazi uputstvo sa slikovitim prilazom na kom delu tela se postavlja traka (iza prednjih nogu oko prsa).

Ukoliko su pre merenja životinje doživele veći stres- dugo putovanje prevoznim sredstvom ili dugotrajno pešačenje, preporuka proizvođača je da se odbije 5% od dobijene vrednosti težine. Za svinje prikazuje težinu do 200kg. Kod goveda- za standardna grla do 1000kg, za brzo tovljena do 1080kg težine. Nije dozvoljeno za navođenje kilaže u komercijalne svrhe.

ID Oglasa: #141729592
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.