slika
1 od 1

Plastični nosač za creva pojilice

80 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
80
5
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Plastični nosač za creva za pojilice: napravljen od tvrde plastike. Olakšava kačenje creva za vodu. Prodaje se na 5 komada.

Nosač je žute boje. Predviđen je za creva za vodu do 25mm širine. Ima dva otvora. Na vrhu ima , , S“ otvor za provlačenje žice za fiskiranje. Takođe, ispod tog dela ima rupu sa bočne strane širine 6mm, ukoliko u prostoru imate neki dugi način fiksiranja nosača, pa biste ga tiplovali u zid.

Prilikom držanja životinja, Vaša je obaveza da obezbedite da uvek imaju dostupnu hranu i vodu. U ponudi postoji dosta vrsta pojilica, u zavisnosti od toga koje životinje držite. U slučaju da držite živinu (kokoške, ćurke, misirke, guske) ili kuniće i zečeve, možete razvući creva i namestiti pojilice- pipe, kako bi imali dotok uvek sveže vode. Ali naravno, kad razvlačite creva, ovi nosači su uvek od velike pomoći da brže i praktičnije sve namestite. Namenjen je za farme, poljoprivredna gazdinstva, ali i sve male farmere koji žele da prilagode i modernizuju način rada, kao i da pruže veći komoditet životinjama koje drže.

ID Oglasa: #155368848
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.