slika
1 od 1

Ram za podizanje krava

15.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
38
3
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
 Ram za podizanje krava: veoma čvrst i stabilan ram, proveren pri radu. Nezamenljiv aparat za krave koje ne mogu da stanu na noge. Profesionalni alat koji bi svaka farma za proizvodnju mleka morala da ima.

Ram za podizanje krava ima gumirane šipke koje ne mogu prouzrokovati ozlede na koži životinje. Širina rama se prilagođava spram širine životinje.

Ram podiže težinu do 900 kg

Dešava se da krave više leže i pre teljenja. Nakon teljenja jednostavno nastave sa ležanjem. Uvek treba proveriti da li postoji šansa da je u pitanju neko oboljenje, te treba pozvati veterinara. Ako krava normalno jede, ne pokazuje znake malaksalosti, te se pridiže na prednje noge, verovatno se radi samo o nekom blažem problemu. Svakako problem treba naći, otkloniti ga, te će onda i ležanje prestati.

Nije na odmet da nekoliko puta u toku dana kravu pomerate, kako joj ne bi krenuo dekubitis. Takođe, redovno joj masirajte zadnje noge gužvama slame kako biste joj pospešili cirkulaciju u nogama. Obavezno budite uz nju i pomozite joj u početku da se pridigne. Čak i ako ne ustaje sama, treba je motivisati da pokuša da se pridigne i da se drži na nogama. Ne treba preterivati u teranju. Svaka životinja ima svoj tempo. Treba da oslušnete samu životinju, i da joj pomognete spram njene spremnosti. Prilikom ležanja, prilagodite ishranu životinje. Nemojte joj davati mnogo kabaste hrane. Obavezno joj pružite dodatno vitamine i minerale.
ID Oglasa: #163091577
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.