slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Romanovske HB šiljege ,jagnjad ,ovce i ovnovi

KontaktZamena moguća

Novi Sad
Dostupno odmah
11.888
69
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Dragan S.
Član od 10.11.2018.
Svi oglasi

Prodajem  ženske šiljege  starost 13 meseci ojagnjene   februar/ mart  2023. god. spremne za pripust . Možemo Vam  izdati predračun za  konkurse  ili možete ostvariti pravo na povrat srestava za kupovinu gotovinom preko rč. Vašeg pg  za grla  starosti od   6 do 18 meseci. .

Bavimo se uspešno  uzgojem romanovskih nepunih 10 godina . Posedujemo kvalitetno stado . Ono što krasi romanovsku ovcu je plodnost, veliki broj jagnjadi  i mogućnost parenja tokom cele godine . Ne pripada tovnoj rasi . Meso ove rase je delikates u svetu i u klasi je mesa divljači , nema  loja -  štetnog holesterola i zdravo je ishranu . Grla hranimo hranom koju sami proizvodimo i pravimo. Ova rasa obožava pašu i može se držati i van tora na ispaši i dati veliki broj jagnjadi .
Za one koji nam pišu 
postoji  samo mogućnost kompenzacije za poljoprivrednu mehanizaciju balirku , kosačicu , utovarivač , prikolicu za stajnjak ili  kombi .
Nismo bili  izlagači na sajmu  ni 2023  godine  zahvalili smo se na pozivu  jer u periodu održavanja sajma  imamo mnogo poslova ratarskih na njivi , tako da svi posetioci sajma mogli su  nas posetiti i videti jedno od najlepših stada romanovske u SRBIJI na našem pg Stojanović  selo Vajska opština Bač na 65 km udaljenosti od Novog Sada.  
 
Za više informacija možete nas uvek  pozvati  na tel. 0665066088 ili viber

 

HID broj: 800279005543
ID Oglasa: #103092390
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.