slika
slika
slika
1 od 3

Cedilo za med jednodelno sa ručkama na razvlačenje,ROJ

1.150 din

Čurug
Novo
47
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-53000

 

Cedilo za med jednodelno sa rukohvatima sa strane, je prohromsko cedilo sa pocinkovanom mrežom promera dovoljnim da zadrži sve veće nečistoće u medu. Cedilo je prečnika 240mm, sa razvučenim nosačima je približno 380mm. Visina cedila je 75mm. Mreža gustine približno 2mm.

 

Cedila za med su pribor koji se koristi pri ceđenju meda kako bi se zadržale nečistoće kao što su mrtve pčele, vosak i slično iz dobijenog meda jednim od postupka ceđenja (vrcanja). Cedila su predviđena da se postavljaju na posudu u koju se istače med iz centrifuge.    

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155888284
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.