slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Fotoklopka kamera za nadzor pcelinjaka moze da salje mms

8.900 din

Pojate
Kao novo - nekorišćeno
17
3
pre 14 dana
Dragan
Član od 26.05.2014.
Svi oglasi

Fotoklopka kamera za zaštitu pčelinjaka vikendica, polja i sl

 

Prodajem potpuno novu ne korišćenu kameru za nadzor lovista, kuće, pčelinjaka, voćnjaka, objekata (ako ste lovac idelano za snimanje lovišta, staza ukoliko recimo želite da kontrolišete kod Vam dolazi u voćnjak, pčelinjak ), ili obezbedite vikendicu i sl. za ovu kameru nije potrebna struja jer radi na baterije (sa 8 baterija moze da radi od 1 do 3 meseca u zavisnisti od vremenskih uslova, kvaliteta baterije frekvenciju aktivnosti i sl).

 

Detektuje pokret i salje slike na vas mobilni telefon i danju i nocu putem mms poruke. Vodootporna je tako da moze da stoji non stop napolju na kisi i sl. (neophodno je da ubacite u kameru sim karticu nekog od nasih operatera da bi ste imali funkciju slanja slike kada detektuje pokret tj kada je neko aktivira životinja, čovek ) . Takođe ima slot i za micro SD karticu tako da sve to belezi na memorijsku karticu Podržava do 32Gb karticu.

 

Kamera radi na 8 AA baterije (koje ne dolaze u ovom kompletu).   Ako Vam je potrebna i micro SD memorijsku karticu od 32 GB i na njoj vam mogu ubaciti neophodne parametre da kamera posle ubacivanja VIP, MTS Telenor SIM kartice (koju mozete da kupite u bilo kojoj prodavnici) tako da imate sve podešeno odmah spremn oza rad. Doplata za micro SD karticu od 32 GB je 1500 dinara

 

Kamera koristi Blue IR tehnologiju infracrvenog blica koju ljudsko oko ne može da primeti čak ni u potpunom mraku, tako da i po nocu mozete da budete u toku sta se desava. Predposlednjoj fotografiji možete videti fotografiju koju je napravila ova kamera po danu i u toku noci.

 

 

+ doplata od 1500 dinara ako želite 32 Gb micro SD kartica sa svim potrebnim parametrima za rad na VIP mrezi ili MTS

 

Imam u ponudi i kameru koja ne može da šalje mms poruke tj nema tu opciju i ona je jeftinija košta 6400 dinara

 

064 133 81 82

šaljem postexpresom

ID Oglasa: #165833431
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.